Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot vs hacki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw mogli by się zająć toksycznymi graczami, lecz jeśli chodzi o jakieś AC to myślę, że ogarną.

Opublikowano

Mozliwe ze ogarno ale narazie niech zajma sie jak kolega wyzej napiszal "toksycznymi graczami"

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Nawet jeśli się tym zajmą to zapewne ogarną maksymalnie tak jak jest w metinie - cheaty są, ale szybko banują :D 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

nie przyjdzie taki dzien nigdy i gwarantuje ci to, jesli cos wprowadza to bedzie zaraz zlamane, cheaty nigdy nie beda wyeliminowane z darmowych online gierek pogódźcie sie z tym

Opublikowano

z bolem to cięzko bo jest napisany w lua gdzie większość pliczków w lolu jest taka i komplikacja a l# to easy bo to w exe.

Jebłem.... BOL napisany w Lua hahahahahahahahah xD Ziomek nie wypowiadaj się prosze...

Opublikowano

z bolem to cięzko bo jest napisany w lua gdzie większość pliczków w lolu jest taka i komplikacja a l# to easy bo to w exe.

1. BoL jest napisany w C++ (Visual Studio 2010). Jest zacryptowany VMProtectem, przez co jego RE jest znacznie utrudnione. Skrypty, pisane w Lua, są parsowane/kompilowane/jakkolwiek się na to mówi - na kod C++.

2. L# jest napisany w C#. Każdy program napisany w C# można podejrzeć (póki nie użyjesz dobrego obfuscatora z packerem). Jednak cała 'esencja' L#'a znajduje się w Leaguesharp.Core.dll, który także jest zacryptowany VMProtectem.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Z tego co mi się wydaje, to przecież..

np. nawet gdyby nie wiem co zrobili to przecież i tak można zrobić skrypt, który po prostu bez wpływu na grę, będzie używał nam spelli, że np na RYZE, Q<W<E<Q po kliknięciu spacji i takiego skryptu się nie pozbędzie RIOT bo będzie działał jakby ktoś normalnie tak samemu klikał, a jednak coś będzie pomagał.

Więc cheaty były, są i będą.

Opublikowano

Myślę, że zostanie tak jak jest :P połowa społeczeństwa grająca w Lol'a to gracze używający wspomagaczy :D jeżeli zostanie wprowadzony jakiś antycheat to wiąże się to z banani, a bany wiążą się z utratą dochodów jakie dotychczas ma Rito z Lol'a :P podsumowując : BAN = UTRATA GRACZY - UTRATA GRACZY = Brak przychodu zarobków na skinach itp :)

Opublikowano

@metinowiec95

rozumiesz idioto że skrypt sobie możesz napisać ale jak sie nie zainjectuje do procesu to nic nie zrobisz.

Człowieku wyluzuj trochę.

Od "idiotów" wyzywaj swoją rodzinę, a nie innych.

Z tego co mi się wydaje, to przecież..

Czytaj ze zrozumieniem :]

PS: Jeśli chcesz dalej wyzywać innych, lepiej wyjdź na dwór i pokozacz sobie do prawdziwych ludzi, a nie robisz z siebie ,, idiotę " na forum.

Opublikowano

Człowieku wyluzuj trochę.

Od "idiotów" wyzywaj swoją rodzinę, a nie innych.

Czytaj ze zrozumieniem :]

PS: Jeśli chcesz dalej wyzywać innych, lepiej wyjdź na dwór i pokozacz sobie do prawdziwych ludzi, a nie robisz z siebie ,, idiotę " na forum.

ale takich ludzi to trzeba wyzywac bo mozgu to brak. napisze sobie skrypt wrzcue do lola i dziala XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Myślę, że zostanie tak jak jest :P połowa społeczeństwa grająca w Lol'a to gracze używający wspomagaczy :D jeżeli zostanie wprowadzony jakiś antycheat to wiąże się to z banani, a bany wiążą się z utratą dochodów jakie dotychczas ma Rito z Lol'a :P podsumowując : BAN = UTRATA GRACZY - UTRATA GRACZY = Brak przychodu zarobków na skinach itp :)

Święta racja, muszą tylko tak lekko balansować na granicy, bo jak cheaterów będzie za dużo, to stracą zwykłych zjadaczy chleba(co też się wiąże z utratą $$), tych co streamy oglądają całymi dniami w nadzieji, że coś sie nauczą... a wiecznie będą gnić w silverze bez bol'ika/L'ika :)

Opublikowano

Święta racja, muszą tylko tak lekko balansować na granicy, bo jak cheaterów będzie za dużo, to stracą zwykłych zjadaczy chleba(co też się wiąże z utratą $$), tych co streamy oglądają całymi dniami w nadzieji, że coś sie nauczą... a wiecznie będą gnić w silverze bez bol'ika/L'ika :)

Ilość graczy grających w lola na L# albo Bolu, nie wiem czy przekroczy 5%, a wy mówicie o połowie, prosze Was.

Opublikowano

Ilość graczy grających w lola na L# albo Bolu, nie wiem czy przekroczy 5%, a wy mówicie o połowie, prosze Was.

To ty chyba przez całe życie w bronzie siedziałeś skoro uważasz że 5% "społeczeństwa" nie przekroczy ..

Opublikowano

ale takich ludzi to trzeba wyzywac bo mozgu to brak. napisze sobie skrypt wrzcue do lola i dziala XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nadal nie zrozumiałeś o co mi chodziło..

Ale oczywiście dalej się kłócisz..

Co mam wrzucać do lola? Jak taki skrypt byłby napisany osobno, po prostu klikałby za nas np Q,W,E,R po aktywowaniu go danym przyciskiem.

Nie łączyłoby się to wgl. z lolem ale okej, ty wiesz lepiej a zapewne nigdy nie widziałeś na oczy C++ czy innych...

I to Ty tutaj wykazujesz swój "idiotyzm" bo nadal nie rozumiesz o co chodzi.

Opublikowano

przecież można sobie nawet myszkę kupić, do której nie trzeba nic pisac, bo jest dołączony program i pod jakimś przyciskiem można sobie ustawić kombinacje klawiszy (np. ryznarową) i tylko najedziesz na przeciwnika i ten magiczny przycisk - oczywiście wiadomo, nie będzie działać to tak idealnie jak dopicowany skrypcik z exploitami... ale zawsze będzie cośtam pomagać, tego się po prostu nie da wyeliminować :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...