Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Google- dyskusja.

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakładam ten temat, żebyśmy mogli sobie luźno podyskutować o google. Czy tylko ja mam wrazenie, ze staje sie monopolistą o nieskończonych (sic!) środkach? Wiem że temat oklepany, ale liczba serwisów tego giganta jest straszna;

-google wyszukiwarka- bez komentarza, klasyk internetu, jedyna sluszna moze jeszcze bing

-Gmail- najpopilarniejszy mail swiata

-Mapy- najlepsze mapy internetowe

-Youtube- najwiekszy serwis wideo

-Android- najpopularniejsza platforma mobilna

5 monopoli! A to nie wszystko;

-Kalendarz google

-Dokunenty google

-google play

-google portfel- wymagany do gplay

-wyszukiwarka lotow

-google glass

-google ksiazki

-google filmy

-g obrazki

-g+, wymuszany i sie nawet przyjął!

-chrome

-google earth

-zakupy google

-zegarek google

-telewizory, pralki z androidem

-NAJWIEKSZY SERWIS REKLAM SWIATA- ADWORDS, 9/10 PRZYCHODU GOOGLE

Ponadto google ma zaawansowane systemy sledzace, archiwum stron internetowych i niepokojące google x pracujace nad lekiem idealnym, inteligentym samochodem i zbierajace dna od ludzi. Czy to nie niepokojące? Mozemy im oddac wlasciwie 3/4 naszego zycia...

Sorry za błędy ale pisze z telefonu i jakbym mial brac polskie znaki to pisalbym godzinę...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Dowiedz się, co oznacza słowo monopol. Dla wszystkiego istnieją zamienniki. Ba, niektóre rozwiązania google same skopiowało, czyli podłapali sposób działania, i wdrążyli własne narzędzie. Największym atutem tych usług jest prostota i sama marka. Poza tym gratuluję tak późnego odkrycia. - Nic nie ma za darmo. I mówię to o każdej firmie. W tym wypadku to my jesteśmy środkiem płatności i nasze życie wraz z działaniem.

Opublikowano

To jest rynek @umotex12

A to jest tylko dla pracowników gogle albo tych co srają rolexami. 

-zegarek google
-telewizory, pralki z androidem

ŻE CO K***A ???

Ponadto google ma zaawansowane systemy sledzace, archiwum stron internetowych i niepokojące google x pracujace nad lekiem idealnym, inteligentym samochodem i zbierajace dna od ludzi.

Miło było mpc forum wypierdalam na arktyke! Wogóle to ciekawe jak zbiera te dna

Opublikowano

@JaJestemKuba prosi ludzi o dobrowolne oddawanie włosów itp. To nie dziwne?

Zegarek- android watch

Telewizor- co któryś smartv bazuje na andku.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Telewizor- co któryś smartv bazuje na andku.

Bo android jest wolnym oprogramowaniem? Poczytaj o tym, to dowiesz się, dlaczego firmy, ludzie go wykorzystują.Taniej i łatwiej użytkować, i przede wszystkim przygotować coś takiego.

Opublikowano

Amazon a nie Google kupilo Twitcha ...

Widać mam stare informacje, jeszcze kilka tygodni temu wszędzie było pełno informacji na temat tego, że Google kupuję Twitcha. Dzięki za poprawienie mnie.

Opublikowano

Widać mam stare informacje, jeszcze kilka tygodni temu wszędzie było pełno informacji na temat tego, że Google kupuję Twitcha. Dzięki za poprawienie mnie.

bo miało, ale amazon je wyprzedziło

@topic

google już jest gigantem, tego nie odwrócimy, możemy (wlasciwie nie my, tylko konkurencja i różne organizacje) próbować nie doprowadzić do tego, by firma rozrosła się jeszcze bardziej. Nie jest dobrze, jeżeli jedna marka rządzi wieloma segmentami rynku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...