Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaki bombowiec do 4 ery ma najlepszą prędkość wznoszenia

AbysaL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wie ktoś, jaki bombowiec do 4 ery ma najlepszą prędkość wznoszenia? Chodzi mi o tą efektywną, nie o tą co pisze w kartach, bo puki co to wciąż one nie odwzorują prawdziwych osiągów samolotów w grze.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Raczej Tupolewy, albo Ki-49. Jednak w wyborze bombowca kierowałbym się bardziej nad tym, ile bombowiec jest w stanie unieść bomb. Najlepiej iść w amerykańskie bombowce.

Opublikowano

Mam B-17stki w pełni zmodyfikowane i szczerze powiedziawszy już mi się nimi tak dobrze nie lata jak kiedyś. Niemieckie myśliwce osiągają czasem pułap 5k. m. zanim zdążę dolecieć do 1 minibazy. Co do ładowności, to mam też Jery z łączną masą bomb (5t.), ale cóż z tego, że mają takie uzbrojenie, skoro padają od byle 12mm działka. Z moich obserwacji najlepszy będzie chyba G8N. Ładowność mogę nadrobić dużą szybkością przeładowania, bo głównie gram Arcade.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."

Opublikowano

Jak grasz na AB, to faktycznie nie ma znaczenia tak dużego. Mimo wszystko raczej nie ma takiego bombowca, gdzie będziesz wyżej niż myśliwiec. Dlatego wybrałbym B-17, to jest najtwardszy bombowiec

Opublikowano

Ale ja nie pytam o najtwardszy, tylko o najlepiej wspinający się. Każdym bombowcem jest się wyżej niż myśliwiec, kwestia tego, czy będzie się komuś chciało po mnie lecieć, gdy będę na 7k metrów. B17tką do takiego pułapu wchodzi się połowę rozgrywki. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...