Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia Rookgard

AveeShadowek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widziałem od razu masz możliwość wybrania profesji możesz wybrać 4 różne. Są jakieś podstawowe eq na start + potiony i oczywiście czary. Dodatkowo nowa mapa + nowe potwory. A i jeszcze jedno, szybciej się wbija 8lvl ( moim zdaniem )

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Z tego co widziałem od razu masz możliwość wybrania profesji możesz wybrać 4 różne. Są jakieś podstawowe eq na start + potiony i oczywiście czary. Dodatkowo nowa mapa + nowe potwory. A i jeszcze jedno, szybciej się wbija 8lvl ( moim zdaniem )

Czyli normalnie 8 lv i można iść na maina?

Opublikowano

Jak przejść starego rookgarda? nie rozumiem; p

Ups wtopa :P

Myślałem, że jak się nie akceptuje tuta przy tworzeniu chara gra się normalnie na rooku i że w ogóle jest możliwość stworzenia tam postaci skoro ludzi dalej tam grają ;d

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Ups wtopa :P

Myślałem, że jak się nie akceptuje tuta przy tworzeniu chara gra się normalnie na rooku i że w ogóle jest możliwość stworzenia tam postaci skoro ludzi dalej tam grają ;d

No to się nie da już tamtego roka grać?

Opublikowano

Można przejść na rooka przez odpowiedniego npc, który Cię bezpowrotnie teleportuje i zaczynasz w temple.Z rookgaardu na dawnport już nie możesz wrócić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...