Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GOSU STREAM 24 H TO DIAMOND 85K WIDZÓW

sYncc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ty kim jesteś fejmem i już. Gold obraża Mastera...

no juz idz sie zachwycac gosu gdzie indziej

@top

no ladny wynik jak na grajka anona, jestem zdziwiony dlaczego ludzi ciagnie do jego streamu, jakby nie mogli wziąć playlisty i sobie jej sluchac, gosu jest overhyped, jego pozycja zawsze ssala i ssie nadal

overhyped

­

Opublikowano

@top

no ladny wynik jak na grajka anona, jestem zdziwiony dlaczego ludzi ciagnie do jego streamu, jakby nie mogli wziąć playlisty i sobie jej sluchac, gosu jest overhyped, jego pozycja zawsze ssala i ssie nadal

overhyped

Tak będzie łatwiej...

Dla niektórych ssie a dla innej osoby jest dobry proste. Nie lubisz nie oglądaj.

Opublikowano

Tak będzie łatwiej...

Dla niektórych ssie a dla innej osoby jest dobry proste. Nie lubisz nie oglądaj.

Nie można powiedzieć, ze ssie, majac 2 konta w masterze i caly czas sie tam utrzymujac to raczej nie jakis przypadek. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Tak będzie łatwiej...

No widzisz tak samo jak każdy ma prawo do swojej opinii. Ja dałem swoją a ty mi wyskakuje ze spinką fanboyu :)

4897574088.png

Opublikowano

No widzisz tak samo jak każdy ma prawo do swojej opinii. Ja dałem swoją a ty mi wyskakuje ze spinką fanboyu :)

Ja tylko powiedziałem- "gold obraża mastera..."
Opublikowano

gosu 556pkt w master tierze main

Ok na europie nawet d1 nie wbije...

Ameryka jeden z najsłabszych poziomów, przecież LMQ po coś tam przeszło w końcu.

Opublikowano

@Carderim widze ze posiadasz duza wiedze :)

NA > EU . Na na sie gralo milo bez flejmu a na nordicu flejm w kazdym meczu i wyzywanie. W dodatku na ma wiekszego skila od eu

Że kto? "Na nią" (chodzi ci o gosu?)

No pewnie, gnij sobie dalej z tym swoim skillem na eune, obecnie najgorszy serwer z możliwych. 

Btw. europa nie składa się z jednego serwera, o ile wgl to ogarniesz.

Opublikowano

@Carderim widze ze posiadasz duza wiedze :)

NA > EU . Na na sie gralo milo bez flejmu a na nordicu flejm w kazdym meczu i wyzywanie. W dodatku na ma wiekszego skila od eu

Troszkę złą miarą mierzysz. Obecnie to jest EUW > NA > EUNE.

Czekałem na ten bul dupy od pseudo fanów.

Nie jestem ani fanem ani pseudofanem, zgaduj dalej goldziku (zapewne V 224431415668699987022.png).

@top

overhyped

Ja bym raczej powiedział, że Gosu nie ma skilla ale gra czysto mechanicznie co go naprawdę ratuje.

Z resztą k***a.. Tak LoLa zje*ali, że wystarczy farmić non-stop przez 20 minut i praktycznie sam wygrywasz grę. Reszta debili pewnie nie zrozumie no bo jak to nie mieć 10/0/0 i 5 farmy w 30 minucie.  ;)

417711489342956987022.png

Opublikowano

Zeby mieć 5 farmy w 30 minucie to wiadomo ze brąz.

A tak wogóle to nie wiem co wy do niego macie(gosu) też nie jestem jego fanem ani pseudofanem ale lubię go sobię od czasu do czasu poglądać i nie uważam ze nie umię grać.

Opublikowano

Zeby mieć 5 farmy w 30 minucie to wiadomo ze brąz.

A tak wogóle to nie wiem co wy do niego macie(gosu) też nie jestem jego fanem ani pseudofanem ale lubię go sobię od czasu do czasu poglądać i nie uważam ze nie umię grać.

nic nie trzyma przy jego streamie, skoro zawsze pod reka mam wild turtle czy imaqtpie gdzie gadaja jakies rzeczy i ogolnie jakas interakcja z widzami, tu nic

mechanike ma porownywalna z graczami z lcs, no ale jego pozycja jest na prawdę słaba

­

Opublikowano

@Carderim - Naucz sie czytac napisalem "na na" czyli chodzilo mi o "na north america" :)

Użyj czasem tego - ąęóćźżńł

Aha na - czyli nazwy regionów piszemy z dużej litery a więc North America, wgl jakim cudem grałeś na gosu skoro nie odrobiłeś "pszyrki" i polskiego?

Wgl to możesz kontynuować beke mam z cb jak liżesz dupe i bronisz teg swojeg gosu xD 

Opublikowano

nic nie trzyma przy jego streamie, skoro zawsze pod reka mam wild turtle czy imaqtpie gdzie gadaja jakies rzeczy i ogolnie jakas interakcja z widzami, tu nic

mechanike ma porownywalna z graczami z lcs, no ale jego pozycja jest na prawdę słaba

Czasem taki gość bez kamerki i mikrofonu jest niezłą odskocznią od codziennych streamerów, poza tym akurat to wbijanie diamonda to pewnie tylko jeden taki stream gdzie ubił 96k widzów, wątpię żeby to się jeszcze powtórzyło. Teraz praktycznie codziennie ktoś ma tytuł "from x to x in 24h" i hype na gosu przeszedł.

Ludzie zmienni są i nie ma co gadać o gustach.

417711489342956987022.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...