Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Serwer Pvp Wypali czy nie wypali?

db3

Wybierajcie czy podoba wam się serwer pvp  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Serwer Pvp czy to dobry pomysł?

• Tak
      11
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam was wszystkich razem z moją ekipą zaczęliśmy robić projekt serwera pvp i pamiętając że serwer jest dla was a nie dla nas chcielibyśmy się was spytać czy według was opłaca się go robić czy jest jakiś sens w tym?  

Chętnie chciałbym abyście napisali pomysły dotyczące serwera tzn. co ma być na mapie jakie budynki itp.Jakie pluginy według was oprócz tych podstawowych itp bardzo dziękuje za odpowiedzi bo dzięki wam może powstać serwer który spełnia oczekiwania każdego gracza Minecraft.

Zachęcam też do udziału w ankiecie wielkie dzięki :)

I POZDRAWIAM WSZYSTKICH GRACZY MINECRAFT ;)

Panowie i Panie zapraszam serdecznie do ankiety.

UWAGA: Rekrutacja na budowniczych jest (((ON)))  Chętni pisać gg:47384306 

albo pw na mpc

Opublikowano

Myślę że coś z tego bd jeżeli ekipa jest +16...

Albo bardzo dobra w komendach i ma dobra psyche. Moglbym dolaczyc do takiej ekipy, jako technik, budowniczy. Czy jest na nim rekrutacja? Nawet jeżeli nie ma, nie wyjde jak zrobiliby to 10-o latki :p

%20.jpg

Opublikowano

Jak sie postaracie, zrobicie dobrą mape, ogarniecie dobre pluginy to jest szansa na coś dobrego, teraz nie ma juz zbytnio dobrych serverów pvp. 

Opublikowano

Ta jak będzie na 1.2.5-1.5.2

Po co? Ale roznica jprdl... Jest bind na sprinta to trzeba sie z tym pogodzic. Minecraft nie jest gra specjalnie zrobiona pod pvp...

Nie wypali bo jest juz jeden dobry serwer hiplay. Zbyt malo oryginalny pomysl.

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

Serwerów dobrych pvp jest mało co mnie dziwi gdyż zrobienie dobrego serwera pvp jest prostsze niż zrobienie serwera survival+gildie . Myślę ,że przy zorganizowaniu się , wybudowaniu dobrej mapy i ładnej prezentacji na mpcforum dobrze wam się powiedzie . Ale dam wam jedną rade musicie wystartować na 100% nie możecie mieć przestojów na starcie typu przerwy  techniczne czy padanie serwera bo gracz nie będzie czekać na serwer tylko pójdzie na inny . Kolejną sprawą jest przemyślany is chodzi oto że Vip na zawsze czy 30dni za 30zł smsem nikt nie kupi ale dlaczego ? gdyż prawie nikt nie ma 30zł na komie a 3-6zł napewno ma oczywiście nie możecie przesadzić z czasem rangi ale myślę że za takie 4 zł ranga na 3dni będzie odpowiednia. Powodzenia !

70569024104149212669.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o serwer pvp z różnymi trybami to tak . Jeżeli mapa będzie jakaś pro elo i te sprawy , autorskie plugsy , administracja +16/+18, maszyna 32/64GB RAM co wiąże się z brakiem lagów . Wymagania są jakie są , ale masz pewność że serwer wypali ;)

00768247823007970726.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...