Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alestia.pl [Dedyk] [Hard]

Argin™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co do restartu widze że ci co osiągnęli 105lv nie zgadzają się na reset chyba ze zostawicie im eq co było by absurdem moim zdaniem poprostu zróbcie s2 ;-)

Opublikowano

Server wspominam dobrze, prosiłbym o rozpatrzenie restartu postaci, dopracowania i startujemy za równy miesiąc 18 grudnia

to najlepszy okres, rzecz jasna dużo wolnego czasu + portfel ciut cięższy

może wrzucilibyście na tydzień ankiete jakąś bo jestem przekonany że Ci co są "koksami" na servie nie obrażą się gdyż i tak nie ma z kim grać :)

Pozdrawiam

Typie portfel ciut cięższy xD ?? Wiesz ile idzie na ogrzewania domu ?? węgiel itp. Ja i tak nie wpakuje nic w is'a a tak btw. trochę słabo że przepustka na mapę jest tylko w is. oczywiście server musi się z czegoś utrzymywać i to powinny być np. wierzchowce pety pd z is itp. chyba zagram 

Opublikowano

Ile osób gra ? Mniej więcej ?

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Kolego to trzeba wejść i zobaczyć ile jest ludzi, a nie pieprzysz bez sensu.

wnioskuje po ssach na fp. Jeżeli jesteś przeciwny tego wejdz do gry wpisz komende /w i daj ss zobaczymy ile on.

Opublikowano

Prezka fajna ale odpycha mnie 1 rzecz z serwera

Na start piszecie, że denerwuja was serwery pod IS'a i że tutaj czegoś takiego nie będzie

Lecz za chwilę widać że mapy i dungeony są zrobione pod IS a dlaczego? Przepustki dropią z bosów lub z Item Shopu.

Niestety ale ta własnie rzecz zmusiła mnie do negatywnego nastawienia na serwer a już miałem ochote zagrać na tym serwerze.

Jak dla mnie dungeony i mapy powinny być tylko za yangi a nie jakieś przepustki z ItemShopu.

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Prezka fajna ale odpycha mnie 1 rzecz z serwera

Na start piszecie, że denerwuja was serwery pod IS'a i że tutaj czegoś takiego nie będzie

Lecz za chwilę widać że mapy i dungeony są zrobione pod IS a dlaczego? Przepustki dropią z bosów lub z Item Shopu.

Niestety ale ta własnie rzecz zmusiła mnie do negatywnego nastawienia na serwer a już miałem ochote zagrać na tym serwerze.

Jak dla mnie dungeony i mapy powinny być tylko za yangi a nie jakieś przepustki z ItemShopu.

Prezka jest nie zaktualizowana :). Przepustki są dostępne w grze z dropu i od graczy :)

Opublikowano

Prezka jest nie zaktualizowana :). Przepustki są dostępne w grze z dropu i od graczy :)

Argin nie ściemniaj tak.

Najpierw Alestia potem Pandorum którego zamkneli bo się dorobili .  Teraz znowu hajsy chcą trzepać i dziękuje do widzenia.

Pogracie miesiąc bo od 70 nuda.

Administracja faworyzuje ludzi  [vipy] z forum dla mnie serwer stoi tylko dla zarobku.

Pragnę dodać że dająć unbana gościom grającym na czitach nie zareklamujesz tego.

dodam jeszcze że Argin to j****y 15 letni gimbus.

Super ankieta na forum czy ma być restart / brało w niej udział 12 osób żałosne xD

Opublikowano

Kalendarz Eventów Grudzień 2014 - Alestia.pl

Czwartek 04.12.2014r.

• Event górniczy 19:00 ch1 góra sohan za mostem.

Piątek 05.12.2014r.

• Raty Serwerowe EXP + 100% 12 godzin.

Sobota 06.10.2014r.

• Drop Skarpetek Świętego Mikołaja będzie można je wymieniać u Św. Mikołaja. Będzie on stał w każdym M1 obok starszej pani. Event potrwa do 08.12.2014r. Skarpetki dropią ze wszystkiego!
  • Event OX 18:00 Ch1 M1 Uriel III Tury (UWAGA! ZMIANA W ZASADACH KONKURSU OX >>>CZYTAJ DALEJ>>> JEŻELI W CIĄGU 10 MINUT NIKT NIE WYGRA RUNDY ROZPOCZYNA SIĘ NOWA RUNDA, CZYLI OD TERAZ W SUMIE CAŁY OX TRWA 30 MINUT, RUNDA TRWA 10 MINUT.)

Niedziela 07.12.2014r.

• Raty Serwerowe Drop Itemów i Yang + 50% 48h.

Czwartek 10.12.2014r.

• Raty Serwerowe Drop Itemów i Yang + 50% 48h.
  • Event OX 19:00 Ch1 M1 Uriel III Tury (UWAGA! ZMIANA W ZASADACH KONKURSU OX >>>CZYTAJ DALEJ>>> JEŻELI W CIĄGU 10 MINUT NIKT NIE WYGRA RUNDY ROZPOCZYNA SIĘ NOWA RUNDA, CZYLI OD TERAZ W SUMIE CAŁY OX TRWA 30 MINUT, RUNDA TRWA 10 MINUT.)

Piątek 12.12.2014r.

• Event drop szkatułek blasku księżyca od Piątku do Niedzieli godzin wieczornych.

Niedziela 14.12.2014r.

• Raty Serwerowe EXP 50% 24h.
  • Event OX 19:00 Ch1 M1 Uriel III Tury (UWAGA! ZMIANA W ZASADACH KONKURSU OX >>>CZYTAJ DALEJ>>> JEŻELI W CIĄGU 10 MINUT NIKT NIE WYGRA RUNDY ROZPOCZYNA SIĘ NOWA RUNDA, CZYLI OD TERAZ W SUMIE CAŁY OX TRWA 30 MINUT, RUNDA TRWA 10 MINUT.)

Czwartek 18.12.2014r.

• Event górniczy 19:00 ch1 góra sohan za mostem.

Sobota 20.12.2014r.

• Event ZUO Ch1 Pustynia Metiny Ch2 Pustynia Bossy.

Święta Bożego Narodzenia 24.12-26.12.2014

• Drop Skarpetek Świętego Mikołaja będzie można je wymieniać u Św. Mikołaja. Będzie on stał w każdym M1 obok starszej pani. Event potrwa do 08.12.2014r. Skarpetki dropią ze wszystkiego!

Pamiętaj, że data eventu zawsze może ulec zmianie. Dalsza rozpiska zostanie uzupełniona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...