Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cabal] Cabal Moonnight

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moglibyście powiedzieć jak zarabiać ns Moon Night Cabal ? Bo sety typu Mithril albo sigmetal są cholernie drogie . Ps mam 153 lvl warrior Prosze o szybką odpowiedz

Opublikowano

Mnie się już instaluje, zapowiada się fajnie - kto teraz jakoś akutalnie gra ? podłączę się do gildii ;)

Update Mistrzowski :p

Opublikowano

ktos mi pomoze mam problem aczkolwiek po zainstalowaniu gry w momencie odpalania wyskakuje mi taki napis you cannot run this aplication.This application will auto start when need to instal clients update

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chłopie co Ty gadasz, prosić o alz ? czytałeś to co napisałeś ?!?! 

Farm sobie w ls redosmy, shineguardy - rozwalaj na karteczki armor random koło 30m jedna stoi, weapon random z 15m .. Również późnniej jak będziesz siedział w pi i zbierał itemy - posiadając oczywiście remote shop card to co jakies 40min wpadnie Ci 100m a dodatkowo jak poleci Ci jakis sigmetal 2 sloty amp czy 16 cd to sellniesz za fajną sumkę . Pozdrawiam :))

P.S remote shop card kupisz za tpointy wystarczy że będziesz 200min nonstop grał ale musisz się ruszać coś robić a nie stać afk czy walić dummy bądź tańczyć to wpadnie Ci 200 tpointow i będziesz miał perma ten item.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam właśnie zaczynam pobieranie za 20 miunt wejde na server. 

CZY JESZCZE KTOŚ GRA?? 

SZUKAM OGARNIETYCH POLAKÓW /GUILDI 

Opublikowano

Również chciałabym się dowiedzieć ile mniej więcej osób tam gra? Jak wygląda liczba gildii?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na moje to gra tam duże polaków tylko nikt ci nie odpisze bo zawsze początkujący gracz chce kasy albo itemow na start.. Warto pograć dużą beka na tg ;D

Opublikowano

siemka

polaków jeszcze trochę jest, jedyny problem że są porozrzucani po różnych gildiach i prawie żaden się nie odzywa, obecnie stworzyliśmy gildię PolskiLegion, jak jest ktoś kto chce grać tutaj można pisać do mnie (nick w grze: Ubiste) lub do GMa lub vice GMa którzy też są często (Hubertuss1234 - GM, YakuzaBL - Vice, GhostFB - Vice) pisać maile jak coś.

• 4 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Cabal] Cabal Moonnight

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...