Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refboo.st na 4.19. Za darmo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też uważam, że fulcrum jest lepszy bo po 1 nie muszę ściągać jakiś restarterów mimo iż jest to banalne jak konstrukcja cepa, a fulcrum sam w sobie reconnectuje do gry. Po 2 nie wiem czy to wina kompa, a kompa mam dobrego, ale używając refboosta mecz trwał dłużej - na fulcrumie mecz trwał 7-8 minut a na refbooscie 10-11 minut. Dodatkowo fulcrum nie zajeżdża mi kompa a refboost mi zacina dlatego jak zawsze wychodzi nowa wersja to proszę Finna o scrackowanego fulcruma (nie obchodzi mnie to, że go ukradł - gdyby fulcrum dał tańsze ceny na miesiąc to bym bezpośrednio od niego kupował no, ale z czegoś się utrzymać muszę).

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U mnie przy odpalonych 60 klientach mecz na refbooscie trwał 15min teraz na fulcrumie trwa 9 min.

1361024187-U70874.png

Opublikowano

mi tam nie dziala... moglby ktos wbic na skypa i pokazac mi co robie zle ? :D skype podam na pw (16 +)

I nie będzie działało.. jaki typ xD czytać sie naucz :)

Opublikowano

Witam mam problem z referral botem ponieważ gdy go włączam już wszystko się załaduje każdy ma 100% ładowania to nagle w czarnym oknie: Bugsplat detected killing PID : ..... i tak np jak mam 6 botow to 6 razy i włącza od nowa lola i tak cały czas. Pomoże ktoś? :D

Opublikowano

Witam mam problem z referral botem ponieważ gdy go włączam już wszystko się załaduje każdy ma 100% ładowania to nagle w czarnym oknie: Bugsplat detected killing PID : ..... i tak np jak mam 6 botow to 6 razy i włącza od nowa lola i tak cały czas. Pomoże ktoś? :D

A jakiej wersji używasz?

Opublikowano

Ludziom się nawet czytać nie chce poprzednich stron (lol). Refboost za free nie działa. Only vip.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...