Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Macro w myszce Tracer Sniper?

PanKruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż dziś zakupiłem sobie mysz 'TRACER SNIPER TRM-503'. Sprzedawca mówił że mysz posiada funkcję macra oraz że jest dobra do gier typu minecraft. Ok, posłuchałem się i nadszedł moment gdy odpaliłem config myszy i teraz jak ustawic makro do klepania sie na roznych serwerach.

KGheRln.png

Opublikowano

Nigdzie w internecie nie ma poradnika jak zrobić macro w tej myszce. Ani poradnika ani videotuta. Szukałem już dla jednego użytkownika i nie znalazłem nigdzie. Jedyne co Ci mogę dać, to to :http://files.megabajt.com.pl/img/TRA/MYS/42418/inst_42418.pdf

Najlepiej idz to tego pana i niech Ci wytłumaczy jak ustawić makro. Bo nie umiesz. A w instrukcji cięzko się doczytać, tak mu powiedz to jest jego obowiązek aby Ci pomóc. 

Kappa.

Opublikowano

Zadziwia mnie fakt, że powiedział Ci, że jest  to mysz do minecrafta ...
Skoro mieszkasz w Niemczech, idź do jakiegoś sklepu w Niemczech gdzie możesz kupić myszki z macrem i tam spróbuj się dogadać .

.

Opublikowano

Oczywiście że można ustawić ale CI co nie mają tej myszki nie wiedzą jak to zrobić. Może na niemieckim forum jakimś będzie taki poradnik, bo nigdzie w internecie nie ma u nas. Spróbowałem coś z instrukcji poczytać ale też dokładnie nie jest opisane. Więc zostają te opcje co wyzej napisaliśmy.

Kappa.

Opublikowano

Po pierwsze, ta myszka nie ma wbudowanego trybu MACRO (wystarczyło poczytać parę informacji o tej myszce;)

Sprzedawca, tej myszki pewnie się pomylił z inną myszką nie wiem..  

Z tego, co wiem prawdopodobnie trzeba zainstalować z płyty sterowniki jakieś. 

Powinieneś, mieć z opakowaniem płytkę, jeżeli jej nie masz to ta myszka nie posiada MACRO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...