Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antywirus

ActivE22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema polecicie jakiegoś antywirusa zamiast Nortona,ponieważ wszystko blokuje i usuwa :( 

Chyba że poradzicie jak to wszystko zrobić aby nie usuwał automatycznie tych plików 

Opublikowano

Avast? najgorsze ścierwo jakie zostało stworzone, co dobrze robi? wkurza. G Data też nie polecam, w cd-action była chyba 30 dniówka, usunąłem po 20 minutach.
NOD 32, przetestuj na trialu, uwierz, jak ja jestem zadowolony, to Ty będziesz skakał z radości!

Opublikowano

Z darmowych tylko Avast i Avg. Nie wiem dlaczego pan @tomaszfirst pała taką nienawiścią do Avasta.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Polecam Ci ESET NOD32. Ja korzystałem dopóki mi się licencja nie skończyła i przerzuciłem się na Arcabit Internet Security (z licencją na rok od CD-Action). Gdy się skończy znowu przerzucę się ESET'a :)

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

64162916285590050566.png

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

| Assassin's Creed | Battlefield | Call of Duty | Counter-Strike | Grand Theft Auto | League of Legends | Minecraft | Need for Speed | i jeszcze więcej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...