Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dam Rade Riperowi? :>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec, mam jedno pytanko czy dam rade riperowi.... Mam wojownika bodego 75 lvl aura m9 ber m7 trzystronne g1 wir m9. Posiadam polimorfie na G7 i nie wiem czy dam mu rade. Mam 40% na trupy... Oczywiscie na marmurze czy dam rade ;p

Opublikowano

heh kolego potzeba ci duzo hp i wiecej na trupy ladnie jest min z 80% do tego szmaneczka jeszcze i powinno byc ok

Mounthains dodana 01 lipiec 2010 - 05:27

Poziom został podwyższony obraza mnie w sygnie

Mounthains dodana 30 czerwiec 2010 - 12:49

Poziom został podwyższony nieregulaminowa sygna

Opublikowano

1. Dobij poli na P

2. Szamanka smok

3. Dużo hp

4. No i przydało by się trochę na kryrtyka ;-)

No i... Riper jest Twój ;-)

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

12 k hp conajmniej

Koniec z privami

Sura WP 6 lvl+ na metin2.us ON

@PrOpOp

Pomogłem???  Daj -
Opublikowano
1. Dobij poli na P

Po co ma dobijać poli na P ? To tylko daje większy czas a nie DMG :)

A co do tematu to tak jak Up' y i lepszy rib a nie FMS ;> do takiego czegoś i polecam silny dziki sługa ;)

Opublikowano

Nie ma mowy, ja nie dałem rady surą wp 79lv 90 na trupy z czarowanym na G7 więc nie gadaj cie oczywiście zatruty +6 28% średnie więc..... Gdy założyłem eq itp zmieniam się w sługe a tu po 3K bez kryta -,-

Tak To W Życiu Bywa Raz Pęka Serce Raz Prezerwatywa :)

Opublikowano

widze ze tutaj sami znawcy się odzywają ale 80% z nich nie widziała tego bossa na oczy :) odemnie : ok. 14khp conajmniej licząc ze ripperkowi nie wiejdzie krytol bo -30k :D fms sr25+ 20 trupy hmm nice :-) tylko wydaj sobie 300kk + :-) bo +0 takiego nikt nie sellnie tylko +9 :( zainwestuj w Parte +6,7 kd pod expa +3 potwora , penetracji , krytyka , szamanka buffy conajmniej po 30%% no i truta :> moze sie uda :)Acha GreG nie dziwie sie ze po 3k mu sciagales :000 bo na poli nie bije się na ostrzu :* bo pozniej gdy ono zgasnie jest o 1/2 mniejszy atak czyli jak z ostrzem ladowales po 6 to po ostrzu 3 :)) a , no i z 60% trupki by się zdało . Pozdrawiam

Opublikowano

dokladnie 90% nie widziala go na pl a tym bardziej bila te wypowiedzi to tylko prywaty... Riper 14k rozwala szybciutko (wiec warto zaopatrzyc sie w potki co odrazu odradzaja hp 100hp ) 80% trupy rib+9 30% srednie minium i oczywisice buffy i mozesz leciec.najlepiej jakbys go otrul z byle jakiego miecza z % na trucie i pozniej dopiero sie zmienil to by ulatwilo ci sprawe

A z 40% na trupy to bedziesz mogl go po plecach podrapac

94051081471225724789.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...