Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocencie Film :)

HOT11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest źle, mikrofon troche mutuje dzwięki. Ale po za tym jest wszystko dobrze. Polecił bym Ci nagrywanie video poradników, bo twój głos fajnie do tego pasuje. Tylko musiał byś się tego nauczyć.

Kappa.

Opublikowano

@Degistive dzięki za pomysł myślałem nad poradnikami dotyczącymi jak coś zainstalować prezentacje modów itp :)

tylko w tym jest problem ja nie umiem mówić sam do siebie i dlatego nagrywam z innymi :P

Opublikowano

Przyznam ze filmiki sa spoczko i sadze tak jak Degistive masz calkiem spoko glos i fajnie by bylo zobaczyc owe poradniki na kanale zostawiam subka ^^

J4y6yuW.png

Sygnaturka by me za pomoca tutoriala

Opublikowano

Filmy bardzo ciekawe. Jakość filmu także dobra. Jedynie ten dźwięk jak koledzy wyżej pisali troszeczkę słabszy. Ale wielki + za intro. Pozdrawiam i mam nadzieje że uda ci sie przebić tego polskiego YouTub'a :D

Opublikowano

Dzieki za mile wypowiedzi :) nie spodziewalem ze spodoba sie wam moj glos :O i zastanawiam sie teraz nad tymi poradnikami :P mozecie pisac co chcecie jeszcze zobaczyc (sorry za jakie kolwiek orto pisze z fona :c) dzis/jutro bedzie nowy film jakis minigames :3

Opublikowano

Nie wiem co się stało ale prawie w ogóle was nie słychać. Tylko jednego gracza słychać co na starcie mówi " Mam mięsko", reszte bardzo słabo. Spróbuj naprawić mikro, i poleć im to samo. 

Kappa.

Opublikowano

Nastepnym razen dam gloaniej :p mam taki maly problem nagrywam wszystko w mix stereo i podvlaszam cale nagranie ja jestem za glosno on za cicho :p

pisane z fona

Opublikowano

Głos masz bardzo wyraźny i zrozumiały. Martwi mnie tylko jedno, mianowicie często słychać szumy mikrofonu, popraw to ;) 

Ogólnie cały filmik jest bardzo dobry jakościowo wszystko dobrze słychać itp.

Fajnie ze piszecie mile komentarze ale od 3dni jest 15 wyswietlen i nic nie przybywa :P

Już masz 155 wyświetleń ;) Uwierz, że musisz poczekać na wyświetlenia jeszcze trochę, ponieważ i tak nie dawno wstawiłeś ten filmik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...