Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące konta premium.

iMattuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem kiedys Premium ale nie z minecraft.net wiec konto zostalo usunięte a moje pytanie jest taki czy będę mógł kupic teraz po dłuższym czasie na ten sam Nick bo juz ogólnie nie ma skina i jak sprawdzam czy jest Premium na tym nicku to pisze ze nie ale na stronach z serwerów widac mój skin o czy kto mial moze taka sytuacje?

Opublikowano

Nie nie miałem takiej sytuacji. Ale jeżeli nie ma twojego nicku w bazie danych mojangu to znaczy że będziesz mógł założyć konto i kupić premke bez problemu. Więc nie wahaj się. Skin ktoś mógł zabrać i tyle, albo pobrać z internetu. Chyba że to custom made to nie wiem wtedy.

Kappa.

Opublikowano

Ja też nie miałem jeszcze takiej sytuacji więc za bardzo pomóc Ci nie mogę ale zawsze warto spróbować. Jeżeli w bazie danych Mojang AB nie ma twojego nick'u to znaczy, że możesz bezproblemowo stworzyć sobie konto i zakupić Gift-Code (Premium). A skina możesz sobie pobrać za darmo z internetu. I teraz taka rada na przyszłość. Nie kupuj KONT PREMIUM, jak już to Gift-Code. Ponieważ po kilku dniach / miesiącach konto przestanie działać, bo hasło zostanie zmienione albo coś w tym stylu. :)

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

64162916285590050566.png

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

| Assassin's Creed | Battlefield | Call of Duty | Counter-Strike | Grand Theft Auto | League of Legends | Minecraft | Need for Speed | i jeszcze więcej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...