Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shayen Beta [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę śmiesznie to wygląda.
Nic właściwie ciekawego tam nie ma, a dwóch administratorów z sporymi możliwościami jest.
Także co o tym myśleć? Sam nie wiem.

0VPaRnd.png

Opublikowano

na mega nie mozna pobrać mam przeglądarke firefox

Trzeba było zainstalować dodatkową wtyczkę z tego co pamiętam, albo coś innego, ale to powinno się zrobić automatycznie. Spróbuj pobrać na Chrome.

Opublikowano

Do tych co uważają, że biolog na czas to gó*no - na serwerze dropią blaski, dosyć często - na mapie 95 dropi nawet po 5 ze spota, niżej nie sprawdzałem, bo drop był poprawiany, a z ok. 500 blasków mam 73 eliksiry poszukiwacza resetujące czas, więc jest łatwo.

tenor.gif

Opublikowano

Trochę śmiesznie to wygląda.

Nic właściwie ciekawego tam nie ma, a dwóch administratorów z sporymi możliwościami jest.

Także co o tym myśleć? Sam nie wiem.

Ogólnie niedługo wleci nowa prezentacja, bo sporo się zmieniło od wypuszczenia tej. Beta przebiegają póki co pomyślnie i ciągle dostaje też jakeiś propozycje od graczy które w pewnym stopniu staram sie wprowadzac na serwer.

Do tych co uważają, że biolog na czas to gó*no - na serwerze dropią blaski, dosyć często - na mapie 95 dropi nawet po 5 ze spota, niżej nie sprawdzałem, bo drop był poprawiany, a z ok. 500 blasków mam 73 eliksiry poszukiwacza resetujące czas, więc jest łatwo.

Dokładnie, biolog na czas zostaje.

Opublikowano

Serwer zapowiada się dobrze.

Fajnie by było gdyby rozbudowany był taki system broni/zbroi.

Ale taki ciekawy.. nowy,inny.

Ulepszacze, żeby miło się biło metki.

Jakieś dungi solo i można grać.

Heniek.

Opublikowano

Prezentacja niczego sobie, serwer także, na chwilę obecną polecam oraz życzę administracji zyskiwania z dnia na dzień

coraz to większej wiary na serwerze :P

Opublikowano

Serwer zapowiada się dobrze.

Fajnie by było gdyby rozbudowany był taki system broni/zbroi.

Ale taki ciekawy.. nowy,inny.

Ulepszacze, żeby miło się biło metki.

Jakieś dungi solo i można grać.

Jak na razie to system ulepszeń jest taki:

Ze stalki robisz zbroję do expa, potem przerabiasz na zbroję do expa.

Z broni na 65 (bojowy, smocze etc.) robisz broń taką jak na PL'u, potem robisz elfickie bronie a z tych możesz zrobić legendarne bronie u kowala, które mają 30% na ludzi i 15 do statystyk. (Z tym ulepszaniem to jeszcze niepotwierdzone info :D)

Biżuteria - z nieb. łez robisz biżuterię do expa. A z tej biżuterii robisz biżuterię do PvP klasową (niestety na każde kolce trzeba te kolce do expa, więc na wszystkie klasy = 4x robienie biżuterii całej), która daje:

Bransa: ABS na klasę

Kolce: ABS na obrażenia UM

Nasior: Silny na klasę

Tarcz epickich nie ma, co do butów i hełmu to nie wiem :p

Z broni na 75 może będzie dalsza broń do expa.

Dungeony to 2 są u Alkoholika, które samemu możesz robić, do tego DT i Katakumby. (DT samemu, DC raczej w pt).

Ulepszacze całkiem fajnie się dropi, mimo iż trzeba na pierwszy set epicki na każdy + po 20 każdej perły, to z metinów leci po 5 lub 13 pereł. Na mapie 95 lecą po 3 itemy na dalsze ulepszenia, żeby było trudniej.

Tyle wiem grając na becie ;p

tenor.gif

Opublikowano

Prezentacje zamykam i pozostawiam do wglądu. Na dniach pojawi się nowa (pewnie w piątek) prezentacja, ulepszona i bardziej bogata w szczegóły.

Póki co zapraszam na forum:

http://forum.shayen.eu

Jeżeli chodzi o konkurs na Like - Nie martwcie się, wasze lajki nie przepadną i zrobie losowanie oraz je nagram, także jeżeli daliście like w zapowiedzi lub tej prezentacji nie musicie dawać w kolejnych tematach.

Pozdrawiam! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...