Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam aim'a

molowaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba trzeba zrobić wielki baner wyskakujący po wejsciu w dział WOTa. Nie ma takiego BOTA, możliwe że jest gdzieś na rosyjskich stronach ale na 100% płatny

Opublikowano

Jest taki aim bezpłatny kożystałem z niego tylko usunąłem zakładke i nie mogę teraz znaleźć ....
I jak nie macie go to po cholere komentujecie .... ?

Opublikowano

Gimbusy nie umią strzelać i potrzebny im AIM . Gratulacje ....  ściągnij sobie na czołgi skurki z słabymi miejscami , 2-3 dni i będziesz znał na pamięć. 

Ps: Naucz sie grać , Nie czituj . 

Opublikowano

Gimbusy nie umią strzelać i potrzebny im AIM . Gratulacje ....  ściągnij sobie na czołgi skurki z słabymi miejscami , 2-3 dni i będziesz znał na pamięć. 

Ps: Naucz sie grać , Nie czituj . 

Po pierwsze, autor szuka AIMA a nie Hit Zones, które maluje na czołgach słabe punkty.

Po drugie, główna tematyka forum to właśnie czity, rozwalają mnie komentarze typu, "Nie czituj" "Naucz się grać" masz ponad 1000 postów i jeszcze tego nie zauważyłeś?

Opublikowano

masz racje GŁÓWNA tematyka to działy o botach czy cheatach ... ale jak napisałeś sam nie jedyna więc nie zaprzeczaj samemu sobie bo ktoś wyraził swoją opinie w 100% trafną i to nie on powinien zostać wyśmiany tylko ty.

Mam takie samo zdanie na ten temat co pan akwa1245 i pewnie znajdzie się jeszcze pare innych osób więc świadczy to o tym że forum nie jest tylko poświęcony tematom do ułatwiania gry. 

76561198013232167.png

Opublikowano

masz racje GŁÓWNA tematyka to działy o botach czy cheatach ... ale jak napisałeś sam nie jedyna więc nie zaprzeczaj samemu sobie bo ktoś wyraził swoją opinie w 100% trafną i to nie on powinien zostać wyśmiany tylko ty.

Mam takie samo zdanie na ten temat co pan akwa1245 i pewnie znajdzie się jeszcze pare innych osób więc świadczy to o tym że forum nie jest tylko poświęcony tematom do ułatwiania gry. 

Skoro według was nie, to co wy tu robicie? ;d 

Była taki aim ale jak ktoś wyżej uwzględniał prędkość pojazdu i strzelał "z wyprzedzeniem" 

Opublikowano

Jest jakiś aim na forum wota, sam chyba celuje do graczy w pobliżu.

Sory, chyba jednak już ten temat z forum oficjalnego wota usunęli, bo teraz patrze i nie mogę go znaleźć

Opublikowano

Skoro według was nie, to co wy tu robicie? ;d 

Była taki aim ale jak ktoś wyżej uwzględniał prędkość pojazdu i strzelał "z wyprzedzeniem" 

Jak by nie patrzeć czity na tym forum zajmują jakies 30% tematów. Reszta to poradniki, dyskusje, prywatne serwery, działy spam jak i pod grafike, programy komputerowe. Jeżeli nadal panie redaktorku upierasz się nad tym że forum jest poświęcone tylko Cheatom a normalni gracze nie maja tutaj wstępu to proszę zastanowić się nad sobą bo raczej coś jest nie tak. Dla jasności główne działy gdzie masz tematy dzien w dzien o cheatach to Metin, Tibia, WoT, Minecraft, CS, Combat Arms w reszcie działów takie tematy pojawiają się od święta lub ich nie ma. 

76561198013232167.png

Opublikowano

Jak by nie patrzeć czity na tym forum zajmują jakies 30% tematów. Reszta to poradniki, dyskusje, prywatne serwery, działy spam jak i pod grafike, programy komputerowe. Jeżeli nadal panie redaktorku upierasz się nad tym że forum jest poświęcone tylko Cheatom a normalni gracze nie maja tutaj wstępu to proszę zastanowić się nad sobą bo raczej coś jest nie tak. Dla jasności główne działy gdzie masz tematy dzien w dzien o cheatach to Metin, Tibia, WoT, Minecraft, CS, Combat Arms w reszcie działów takie tematy pojawiają się od święta lub ich nie ma. 

Drogi panie matematyku nie upieram się, że to forum tylko dla cheaterów ale nie róbmy z tego facebook'a, bez przesady. 

Jak chcesz się jeszcze poprzekomarzać to zapraszam na pw. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...