Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 pomoc

OrEeEoO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Zacząłem grać na virtualu. Gram od 1 dnia. Nie jestem doświadczony więc z tąd moje pytanie jak się wybić. Nie chodzi mi o jakieś bardzo szybkie wzbogacenie się ale z kąd wziąść eq np.trute lub stalke i gdzie expić na danym poziomie. Mam 65 lvl i jeszcze nie ogarniam serwera. Ogólnie z kąd wziąść bryłki jak je zdobywać żeby mieć na jakieś podstawowe eq do 105 lvl ? 

Opublikowano

Zarobek to dt, chyba najlepszy. Exp to orki,potem v1,v2, atlantyda. Stalki/bronie na 65 dropią w red lesie

Opublikowano

Siema. Zacząłem grać na virtualu. Gram od 1 dnia. Nie jestem doświadczony więc z tąd moje pytanie jak się wybić. Nie chodzi mi o jakieś bardzo szybkie wzbogacenie się ale z kąd wziąść eq np.trute lub stalke i gdzie expić na danym poziomie. Mam 65 lvl i jeszcze nie ogarniam serwera. Ogólnie z kąd wziąść bryłki jak je zdobywać żeby mieć na jakieś podstawowe eq do 105 lvl ?

Bron na 75 lvl i stal dropi m.in. z oponki na mapie metin1.

Do 75lvla mozesz expic w lochu pajakow v2.Od 75 do 90 w grocie v1,do 105 grota v2.Na 105 lv'lu masz do dyspozycji mape zombie.

Na nizszym lvlu dosyc ladnie dorobic sie na kopaniu rud,ubijaniu oponek,dropie malzy (od 100lvl).

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...