Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farming Simulator 2015 - wasze odczucia

ActionPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć jakie są wasze odczucia w grze LS 2015.

Grafika się znacznie poprawiła ale można było zrobić troszkę lepszą.

I jak można kuźwa zrobić taki sam sklep jaki był w LS 2013.

Fajna jest również nowa fzyka ktora się poprawiła.

I w końcu nie jest tak kolorowo jak w LS 2013

76561198151853599.png
Opublikowano

No moje odczucia były bardzo dobre gdy pierwszy raz ją odpaliłem (pomijając lagi spowodowane moim komputerem...) Grafika również mi się spodobała. A co do sklepu to nie mam pojęcia.

Opublikowano

Jak dla mnie gra naprawdę warta uwagi fajna grafika maszyny na + prawdziwe marki co daje nam jakieś odczucie w rozgrywce . Co do wycinek drzew hmm dobre lecz trochę zbugowane jednak nie jest to na takim poziomie aby zrezygnować z gry ,a z tego co wiadomo poprawki w drodze .  W ocenie skali 9/10 jak dla mnie .

70569024104149212669.png

Opublikowano

Po zwiastunach nie oczekiwałem jakichś mega zmian, ale jak pograłem to gra się o niebo lepiej niż w 13 ;).

2ynl345.png

Opublikowano

Sklep ten sam jest na tej drugiej mapie, jest to odświeżona mapa z dodatku titanium czy jak to tam sie nazywa do ls 2013

WaldzioxD.png

Opublikowano

Sklep ten sam jest na tej drugiej mapie, jest to odświeżona mapa z dodatku titanium czy jak to tam sie nazywa do ls 2013

Tak to jest Titanium Edition. Widziałem też gdzieś mod na więcej sklepów na jednej mapie, nie musiałem tyle jechać...

Opublikowano

Dobre jest to, że na początku dostaje się jakieś normalny sprzęt a nie jakiś przed wojenny szrot.Druga mapa jest świetna wszystko jest bardziej skupione nie trzeba tyle jeździć jak w Ls13.Znaczna poprawa

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Za sam pomysł symulatora farmy - 5+

Za grafikę na ultra - 6

Za zbugowaną fizykę - 2!

Mimo wszystko polecam :D Rozrzucanie nawozu to jest to! :D

Opublikowano

Nie miałam okazji pograć we wcześniejsze odsłony FS. Mimo to gra jest ciekawa, warta uwagi. Grafika jest ładna, a z map najbardziej podoba mi się mapa numer 2.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Farming simulator 2015 gddy ja zainstalowalem, poczulem cos nowego ale po dluzszej grze przypominala mi ona 13 ale ze jestem fanem tej gry To mi nie przeszkadza i mozna powiedziec ze warto bylo ją kupic :D Zachecam innych do kupna tej gry :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...