Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem skiny

CdMastWizz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno razem z kolegami z uczelni wykupiliśmy serwer na 15 slotów na stronie internetowej enderchest. Po wejściu okazało się, że nie widać żadnego skina pomimo tego, iż ustawialiśmy sobie je przed grą.  Wszyscy mamy kupione oryginalne klucze do gry minecraft. Pozdrawiam i liczę na szybką i treściwą odpowiedź.

Opublikowano

Jaka wersja? Jeżeli 1.7.9 to mogą być bugi ze skinami.

Nie bugi... 

Jak masz serwer non premium i 1.7.9+ to nie bedzie widac skinow, poniewaz skiny w 1.7.9+ pobieraja sie po uuid a serwery non premium te uuid generuja po nicku a nie pobieraja z serwerow mojang. Musisz wejsc w server.proparties w webftp/ftp. Na stronce serwera jest tam webftp i musisz znalesc w folderze glownym server.proparties i odnalesc linijke "online-mode: false" i zmienic ja na "online-mode: true"

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

Za pewne, jeszcze trwają błędy, ze strony Mojangu. Dopracowują coś/naprawiają błędy dotyczące właśnie tych skinów ;) 

Najlepszym rozwiązaniem kolego, było by napisanie do Supportu i wyjaśnienie okoliczności :) Czekaj, cierpliwie na odpowiedź. 

Opublikowano

Za pewne, jeszcze trwają błędy, ze strony Mojangu. Dopracowują coś/naprawiają błędy dotyczące właśnie tych skinów ;) 

Najlepszym rozwiązaniem kolego, było by napisanie do Supportu i wyjaśnienie okoliczności :) Czekaj, cierpliwie na odpowiedź. 

https://help.mojang.com/

Serwery mojangu dzialaja.

Problemem poprostu jest serwer w offline-mode. Napisalem o tym juz wyzej :)

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

Nie bugi... 
Jak masz serwer non premium i 1.7.9+ to nie bedzie widac skinow, poniewaz skiny w 1.7.9+ pobieraja sie po uuid a serwery non premium te uuid generuja po nicku a nie pobieraja z serwerow mojang. Musisz wejsc w server.proparties w webftp/ftp. Na stronce serwera jest tam webftp i musisz znalesc w folderze glownym server.proparties i odnalesc linijke "online-mode: false" i zmienic ja na "online-mode: true"

Opublikowano

Nie bugi... 

Skopiowałeś dokładnie to samo co napisał użytkownik powyżej.

Nabijacz postów...

Opublikowano

Z tego co wiem to servwery od 1.7.9 + no prem nie będą już mieć obcji pokazania skinów Graczy Premium , czyli grając na serwerach no prem czy masz konto czy nie grasz jako Stivek albo Alex czy jak jej tam . Mojang nie planuje naprawiać tego bo według ich to nie jest bład .

Projekt do realizacji95% .

13dc4348d4e4.png

Opublikowano

w ciągu 24 godzin sie zmieni, bo na najnowszej jest odrazu a na starszych wersjach trzeba czekać.
(czytałem po zmianie skina gdy kupiłem )

Opublikowano

Ale chodzi o wyswietlanie sie skina w opcji prem i no prem zmienic sie zmieni skin to pewne ale nikt go nie zobaczy na wersi servera no prem.

Projekt do realizacji95% .

13dc4348d4e4.png

Opublikowano

Prosze was ludzie... Skad wy macie niby takie informacje ze mojang(microsoft) planuje wylaczyc widocznosc skinow dla non premium... NON PREMIUM TO NIE JEST TYP GRY. Mojang nie wspiera tego bo to jest zlodziejstwo!
Jeszcze raz powtarzam.

Nie spamcie... Nabijacie sobie posty, i wymyslacie jakies informacje.

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...