Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 2800zł

CZEKOTA

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

r9 280 slabszy od gtx 970

a fx 4350 slabszy niz i5 i to o wiele.

procesora + plyte jest trudniej zmodernizowac niz wymienic karte graficzna.

zreszta nie wiem jak mozna taka karte graficzna marnowac z takim prockiem, ale twoj wybor.

Opublikowano

Moge wymienic to na h81m p33 i i3 4370 :)

Ale to juz musze usunac 4gb pamieci ram ddr3 

Bez sensu jest brać i3 i 970 przy budżecie 2800... I5 + r9 280 - spokojnie zagrasz na tym we wszystkie gry, na i3 + 970 już nie koniecznie.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

i3 4150 i gtx 970 w bfie 4 ultra 64graczy daje rade w 75-95fps wiec jest sens natomiast i5 4430 z r9 280 70 fps.

Ta, i na i3 spadki do 40 klatek. Zresztą co za różnica czy 70 czy 90?

W takim AC:U mogę się założyć, że procek będzie zdychał.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ta, i na i3 spadki do 40 klatek. Zresztą co za różnica czy 70 czy 90?

W takim AC:U mogę się założyć, że procek będzie zdychał.

to co mam brac i5 4460

Opublikowano

to co mam brac i5 4430 ?

Weź po prostu zestaw od Nitexa, chodzi o to że 280 pozwoli ci na grę w nowe tytuły dłużej niż i3. Za 2 lata obniżysz detale i wciąż będziesz miał płynność (zakładając że nie zmienisz grafiki), a i3 raczej nie będzie się już wtedy nadawało.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Weź po prostu zestaw od Nitexa, chodzi o to że 280 pozwoli ci na grę w nowe tytuły dłużej niż i3. Za 2 lata obniżysz detale i wciąż będziesz miał płynność (zakładając że nie zmienisz grafiki), a i3 raczej nie będzie się już wtedy nadawało.

i5 4460 + gtx 970 .

Opublikowano

No maksymalnie 2800zł odejme sobie 4gb pamieci ram i ujdzie, kiedys dokupie kolejne, a akurat ten procek i karta miesci sie w 2800

i5 + 970 za 2800? Niemożliwe... Pokaż jak to może uwierzę

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

To sobie kur*a zobacz w koszyku moze?

Po co te wulgaryzmy? Gdzie tu masz koszyk z i5 i 970 za 2800?

KLIK!

Opublikowano

Jezu..

i5 4460 + gtx 970 i podzespoly, ktore dalem jest za rowne 2862 pln, 2800 pomylilo mi sie z i3.

a ty siedz i graj na tej swojej r9 270x :)

Opublikowano

Gtx 970 od Gigabyte? Nie polecam? Zasilacz Spc - :), płyta za 150zł do takiego sprzętu? Mi za porządny zestaw wychodzi 3500 tyś, ale na Morelach 970 są drogie więc pewnie wyszło by koło 3400-300 jakbyś brał z innego sklepu kartę. http://www.morele.net/inventory/info/upetBe/

KLIK!

Opublikowano

Nawet nie chodzi o cenę płyty, przecież dałeś pod AMD, a teraz chcesz i5...

Nie zauważyłem drugiego zestawu.

YGsMv3q.jpg
Uczeń
Opublikowano

Gosciu piszesz zbedne posty nie wnoszace nic do tego tematu.

poprostu wypisujesz tu jakies glupoty ze kupisz gtx 970 i i5 za 2800, co jest mozliwe dopiero kolo 3000/3100

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...