Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 1500 zł?

zeus103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki komp do 1500 zł? Może być też all in one w cenie np do 1700. Bez wysylki wliczonej. Nie składak

za 1500zł nie składak ? może paint by Ci odpalił.

@Kiceł ratuj.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Jaki komp do 1500 zł? Może być też all in one w cenie np do 1700. Bez wysylki wliczonej. Nie składak

Hmmm

Nie Składak (Gotowiec) - W grach na low 20 fps i ostre zacinki

Składak (Możesz wziąć usługę zamontowania części i nie będziesz już musiał samemu składać) - Stałe 60 fps grasz na ultra

Wybieraj

Opublikowano

Hmmm

Nie Składak (Gotowiec) - W grach na low 20 fps i ostre zacinki

Składak (Możesz wziąć usługę zamontowania części i nie będziesz już musiał samemu składać) - Stałe 60 fps grasz na ultra

Wybieraj

Bez przesady, nie we wszystkich grach ultra xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

No ok, ale ja nie umiem zlozyc? Ile takie zlozenie by kosztowalo? Ta obudowa ma usb 3.0, wiec czy mi moja mycha na usb i klawiatura by podeszla?

Opublikowano

Nie ogarniam was ludzie... OBECNIE WSZYSTKIE KOMPUTERY TO SKŁADAKI! Bo składają się z części różnych firm. Nie istnieje 1 firma produkująca wszystkie podzespoły........

Opublikowano

No ok, ale ja nie umiem zlozyc? Ile takie zlozenie by kosztowalo? Ta obudowa ma usb 3.0, wiec czy mi moja mycha na usb i klawiatura by podeszla?

Mogą ci przysłać złożony zestaw za darmo jeśli użyjesz kodu, zerknij tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/989161-tut-kody-na-darmowy-montazwysylke-na-morelenet-oraz-techplanetpl/#entry8030829 Klawiatura i myszka spokojnie będą działać na usb 3.0

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

A w tej obudowie, co tam dal kolega piterr3, to bedzie wejscie na słuchawki? Mam obecnie laptopa, wiec nie wiem jak to jest w kompach za bardzo. I jeszcze, czy w tej obudowie zmieszcza sie te wszystkie czesci? :P I czy na pewno ten dobor czesci jest dobry do gier? 

Opublikowano

A w tej obudowie, co tam dal kolega piterr3, to bedzie wejscie na słuchawki? Mam obecnie laptopa, wiec nie wiem jak to jest w kompach za bardzo. I jeszcze, czy w tej obudowie zmieszcza sie te wszystkie czesci? :P

Złącze słuchawkowe i mikrofonowe jest, części się zmieszczą spokojnie.

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

Edytowalem post, ale jak nie zauwazyles to napisze jeszcze raz, czy ten dobor czesci jest dobry? co do tego skladania za 1 zl, wpisuje kod promocyjny, i co teraz? Mam zaznaczyc wysylke 19 zl, i mi przywioza za darmo ( a raczej 1 zl ) złożonego?

Opublikowano

Edytowalem post, ale jak nie zauwazyles to napisze jeszcze raz, czy ten dobor czesci jest dobry? co do tego skladania za 1 zl, wpisuje kod promocyjny, i co teraz? Mam zaznaczyc wysylke 19 zl, i mi przywioza za darmo ( a raczej 1 zl ) złożonego?

Tak, części są dobrane jak najbardziej w porządku. Komputer przywiozą Ci już złożony, ale oczywiście wszystkie pudełka, akcesoria i płyty dostajesz.

KLIK!

Opublikowano

Czyli bedzie ta obudowa z czesciami w srodku, i dostane jeszcze pudelka po tych produktach. Akcesioria i płyty - czyli? A, i jeszcze, mam tam ustawic przesylke kurierska (19 zl) wpisac kod i kurier mi juz przywiezie walsnie j/w te obudowe z czesciami zlozonymi, pudelka po podzespolach i wysylka bedzie 1 zl? Teoretycznie, jak kolega up podal zestaw za 1523 zl, to bede placil 1524?

Opublikowano

z tego co poczytalem na morele, obudowa ma tylko 1 wiatrak i ten najmniejszy i sa problemy z wlozeniem nagrywrki czy jak to sie tam zwie. Czy na pewno ta obudowa bedzie dobra? A, no i czy instalowanie windowsa wyglada tak samo jak po formatowaniu zwyklego, nieskladanego? :v Troche zielony w tych sprawach jestem

Uczeń
Opublikowano

z tego co poczytalem na morele, obudowa ma tylko 1 wiatrak i ten najmniejszy i sa problemy z wlozeniem nagrywrki czy jak to sie tam zwie. Czy na pewno ta obudowa bedzie dobra? A, no i czy instalowanie windowsa wyglada tak samo jak po formatowaniu zwyklego, nieskladanego? :v Troche zielony w tych sprawach jestem

nie boj sie panowie od skladania sobie poradza :DD

instalacja windowsa wyglada tak samo jak formatowanie

Opublikowano

A moze inna obudowa? Tam cos pisalo o wentylatorze/wiatraku malym w komentarzach, wiec nie wiem, moze jestem przewrazliwiony, ale tez chcialem troszke postreamowac i chcialem wiedziec czy komp sie po prostu nie spali 

Opublikowano

Jeśli chcesz inną, lepszą obudowę to musisz dopłacić.

np. http://www.morele.net/obudowa-zalman-z1-usb-3-0-czarny-zm-z1-626587/

Chociaż nie wiem po co jak T4 w zupełności wystarczy.

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...