Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inwestor Metin2

M2-Perfect

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prowo :)

widziałem Cię że siedzisz w temacie i postanowiłem zażartować bo mam dziś bardzo udany dzień

Człowieku przestań p******** farmazony. Jesteś zakłamanym zerem.

Opublikowano

prowo :)

widziałem Cię że siedzisz w temacie i postanowiłem zażartować bo mam dziś bardzo udany dzień

Co Ty ćpiesz? Ten temat to zwykły Fake, za takie coś powinny być bany.. 

Opublikowano

Człowieku przestań p******** farmazony. Jesteś zakłamanym zerem.

Słowa osoby której serwer stał okrągłe 5 minut i 27 sekund po czym się wyłączył i jest OFF do dziś bo stał na maszynie za 200 zł i zabezpieczeniach 100 zł

Jesteś pionkiem synek, nie masz głosu.

Opublikowano

Słowa osoby której serwer stał okrągłe 5 minut i 27 sekund po czym się wyłączył i jest OFF do dziś bo stał na maszynie za 200 zł i zabezpieczeniach 100 zł

Jesteś pionkiem synek, nie masz głosu.

Który to serwer? xD Ostatnio robiłem Ascarial i jakoś tam stoi, a nawet stał prawie rok na moich zabezpieczeniach "za 100zł" i maszynie "za 200zł". :P

Opublikowano

Który to serwer? xD Ostatnio robiłem Ascarial i jakoś tam stoi, a nawet stał prawie rok na moich zabezpieczeniach "za 100zł" i maszynie "za 200zł". :P

C**j mnie obchodzi co robiłes :)

co tam robiłeś? dupe administracji lizałeś żeby dali ci SMy leszczu zjebany

naprawdę Twoja marka na MPC jest znana i średnia jej ocena to 2/10 tak ze pzdro 600 z łazienkowskiej i nQ

@top

do zamknięcia bo błazny zaczynają mnie wkurwiać

Opublikowano

Hahaha...

Leże i nie wstaję, super kolego z cb profesjonalny sponsor zacząłeś wielką kwotą, 3 tysiące osób to wydawało się już Fake ale dołożyłeś kłamstwo o "Wallanderze" to mnie zniszczyło.

Ładnie go zdemaskowałeś Wallander. :)

Nie polecam, na pewno masz te 3 czy tam 6 tysięcy na serwer?  xD  xD

Opublikowano

C**j mnie obchodzi co robiłes :)

co tam robiłeś? dupe administracji lizałeś żeby dali ci SMy leszczu zjebany

naprawdę Twoja marka na MPC jest znana i średnia jej ocena to 2/10 tak ze pzdro 600 z łazienkowskiej i nQ

@top

do zamknięcia bo błazny zaczynają mnie wkurwiać

Zrobiłem serwer od zera, no ale powiedzmy że liczyłem na to że dam sobie monety zakłamany kawałku ścier.. :v

Opublikowano

Hahaha...

Leże i nie wstaję, super kolego z cb profesjonalny sponsor zacząłeś wielką kwotą, 3 tysiące osób to wydawało się już Fake ale dołożyłeś kłamstwo o "Wallanderze" to mnie zniszczyło.

Ładnie go zdemaskowałeś Wallander. :)

Nie polecam, na pewno masz te 3 czy tam 6 tysięcy na serwer?  xD  xD

wallander mnie nie zdenerwował bo niby czym ;d

po drugie to widze ze na mpcforum nie ma odpowiednich osob do wspołpracy bo tutaj leszczyki stawiajaą serwery za 3tyś i nie mają pojęcia o robieniu kasy

po 3 wypierdalam stąd bo smierdzi gównem od większości użytkowników ;)

wyjebane wyjebane wyjebane wyjebane x1000

nQ

Zrobiłem serwer od zera, no ale powiedzmy że liczyłem na to że dam sobie monety zakłamany kawałku ścier.. :v

c**j mnie to obchodzi lamusie

gówno zrobiłeś, w d***e byłeś, gówno widziałeś :D

endymion ktorego pare miesięcy wczesniej rozjebałem w dziale pojedynki DISS ;d

nQ ssij mi jaja szmato..

~ Nakou comeback ;d

Opublikowano

Autor, mówiący że ma 3k graczy + nabija teraz reklamy na forum z FP który ma 70 like'ów.

Do tego farmazoni, wyzywa, i zakładam, że zaraz dostanie bana.

Wydaje mi się, że temat powinien zostać zamknięty.

//Zawsze jak komuś coś nie wyjdzie to się tlumaczy prowem.

@down

Jeszcze się pod Nakou cwaniak podszywa xD.

No nie mogę. xD

Trzymaj się byku ;).

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Autor, mówiący że ma 3k graczy + nabija teraz reklamy na forum z FP który ma 70 like'ów.

Do tego farmazoni, wyzywa, i zakładam, że zaraz dostanie bana.

Wydaje mi się, że temat powinien zostać zamknięty.

//Zawsze jak komuś coś nie wyjdzie to się tlumaczy prowem.

dobrze synku dziękuje za opinię, a teraz mżesz wypierdalać jak i cała reszta pseudo dzieci z mpc

możecie mi ssać i tyle w temacie bo nie mam wam więcej nic do powiedzenia

mogę ci zasponsorować nowe buty ścierwojadzie zebyśmiał na zime w czym chodzić bo znając życie będziesz chodził na boso po arktyce jak Czajkowski

tyle w temacie możecie wypierdalać i nic nie pisać tu już najlepiej bo wątpię abym zdązył przeczytać i odpowiedzieć ponieważ zaraz jakaś k***a da mi perma a ja zrobie nowekonto i dalej bede was jechał szmaty brzydkie i to tyle

pozdrawiam i dziękuje za uwage mogę zasponsorować wam dziwki abyście mieli w życiu choć troche rozkoszy biedoty jebane

@Edit

a Ty co @mark13 siedzisz w tym temacie i niuchasz psie policyjny wypierdalać mozesz w rałsach i ssij jaja me :D

Opublikowano

Wiedziałem że cały ten temat to fake od początku jak napisałeś o tej sumie pieniędzy oraz takiej ilości graczy, a teraz te kłamstwa z wallanderem oraz odnoszenie się bez szacunku do innych użytkowników mpc których nazywasz "dziećmi" stwierdzam że z ciebie taki sponsor jak ze mnie prezydent. Tyle w temacie można zamknąć bo zbędny spam się tutaj zrobił. 

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

Tak w ogóle chciałbym od siebie dodać małą uwagę.

Po za tym, że gość jest zakłamany i ma w głowie kilo kału to nawet nie wie co pisze.

Nigdy wcześniej nie sponsorowałem żadnych innych projektów, i nigdy nie zamierzam.

To w końcu chcesz być sponsorem czy nie chcesz o.0

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...