Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio w moim mieście pytałem się typa czy za 3k złoży mi kompa do wiedzmina 3 powiedział że na luzie ale nie pójdzie na max, jak moi rodzice pojechali powiedział że na wiedzmina i te nowe 4k trzeba dac. On sklada tylko amd bo intela nie lubi. Teraz zamierzam na swieta kompa za 3k kupic i jakis monitor i klawe + mysz bo rodzice mi biora i teraz czy uda sie mu zlozyc za 3 k wreszcie czy nie? Do gier miałem xboxa 360 bo ten moj komp ma z 7 lat i ledwo gta iv, wiec do wyrzucenia sie tylko nadaje -,-

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nie bierz komputerów od żadnych 'informatyków'. Podaj swój maksymalny budżet, i złoży się dużo lepszy zestaw, niż by miał ci ten ktoś złożyć. 

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

To jest serwis komputerowy. Wszystko mozesz tam kupic a ostatnio router tam brałem. Rodzice raczej tylko do 3k mi kupia + monitor i klawa i mysz xD

ps. kupowanie przez neta nie wchodzi w gre a musi byc w sklepie, oczywiscie nie kupuje gotowca tylko sklada. Potem jeszcze laptop dalej do szkoly mi kupia, wiec nie chce tez laptopa na razie.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

No to sobie bierz komputer z tego 'serwisu' i płacz, że Ci gry nie chodzą. Za 3k dostaniesz naprawdę fajny zestawik na kilka najbliższych lat, ale na pewno nie w takim serwisie.

On sklada tylko amd bo intela nie lubi. 

Pozdro dla kumatych.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

No to sobie bierz komputer z tego 'serwisu' i płacz, że Ci gry nie chodzą.

Pozdro dla kumatych.

Mówił że Intel po 2 latach padał, więc teraz tylko AMD i wszystko jest okej. Na komunie też miałem komputer z serwisu i gry dobrze działały. Dałem wtedy 3 k w 2008 roku i do tej pory bf3 i gta iv działają, więc jest git jak na taki złom. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

To jest serwis komputerowy. Wszystko mozesz tam kupic a ostatnio router tam brałem. Rodzice raczej tylko do 3k mi kupia + monitor i klawa i mysz xD

ps. kupowanie przez neta nie wchodzi w gre a musi byc w sklepie, oczywiscie nie kupuje gotowca tylko sklada. Potem jeszcze laptop dalej do szkoly mi kupia, wiec nie chce tez laptopa na razie.

W serwisie nie złożą ci nic porządnego. Dadzą ci super gtxa 960 a procesora dostaniesz core 2 duo.

Opublikowano

W serwisie nie złożą ci nic porządnego. Dadzą ci super gtxa 960 a procesora dostaniesz core 2 duo.

To ja sie go zapytam aby dal mi te parametry za 3k i wam podam i ocenicie. 

"Upadli powstaną"

Uczeń
Opublikowano

To ja sie go zapytam aby dal mi te parametry za 3k i wam podam i ocenicie. 

jak ci zlozy na amd to rzeczywisice o wiedzminie mozesz pomarzyc.

pozdro

Opublikowano

jak ci zlozy na amd to rzeczywisice o wiedzminie mozesz pomarzyc.

pozdro

Dlaczego? 

Teraz mam tez kompa z AMD i sie dobrze sprawuje. 

"Upadli powstaną"

Uczeń
Opublikowano

Dlaczego? 

Teraz mam tez kompa z AMD i sie dobrze sprawuje. 

wiesz lepiej to po co ten temat?

kup amd i graj w wiedzmina na srednich

aby nie byc golomownym masz tu testy

http://pclab.pl/art56366.html

poogladaj sobie jak intel miazdy amd. 

do tego pewnie ci wcisnie chinski zasilacz 700W, jak to robia w takich serwisach

Opublikowano

Jak skaczą wszyscy na to AMD...

Dopóki gry nie zaczną wykorzystywać wielu rdzeni lepiej kup Intela.

Dobrze będzie jak napiszesz tu ten sprzęt.

AMD jest o wiele lepsze do pracy w programach co bardzo sobie cenię.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...