Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Katarina

LordeVasto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kociak - ładny splash i fajny wygląd w grze. Ta świąteczna też jest całkiem fajna. Ew. Sandstorm z tych dostępnych cały czas :3

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Również polecam Kociaka Katarinę, jest przesłodka! Splash i wygląd w grze, uszy i ogonek <3 Lub poczekaj na święta, być może będzie dostępna świąteczna Katarina, również ładna.

Opublikowano

Katarina dzwoneczek. Ładny splashart oraz wygląd w grze, ma ona nawet zmieniony wygląd skilli w grze. Imo najfajniejszy skin do Katariny. Niestety chwilowo jest niedostępny, trzeba czekać na święta.

Opublikowano

Katarina dzwoneczek. Ładny splashart oraz wygląd w grze, ma ona nawet zmieniony wygląd skilli w grze. Imo najfajniejszy skin do Katariny. Niestety chwilowo jest niedostępny, trzeba czekać na święta.

Również uważam że ten skin jest najlepszy.

No chyba że mu się tak poszczęści że trafi go w gifcie od kogoś! :D

Opublikowano

Hmm, to może Sandstorm Katarina, splash dość ciekawy, w grze nawet nawet wygląda. Animacja jest 'piaskowa' jako-tako :p

Opublikowano

Z tych dostępnych również polecam Sandstorm Katarinę, dośc ładnie prezentuje się w grze, do splasha bym się trochę przyczepił, ale poza tym jest ok. Na pewno nie bierz Katariny z najwyższego dowództwa, skin nie zmienia nic poza wyglądem postaci, do tego nie jest za ładny.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

A coś z tych bardziej dostępnych? :P

Z obecnych to zdecydowanie Sandstorm - splash, wygląd, wszystko ciekawie wygląda. :P Ja jednak bym się wstrzymał i poczekał na świąteczną, bo jest najładniejsza, nie licząc kociaka.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Kitty ,bilgerwater,slaybelle

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...