Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gilroj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja z generatora, kiepsko :/ Ogólnie mało co opisane, polecam dopisać jeszcze coś i dodać oczywiście jakieś zdjęcia. Wbiję na serwer i ogarnę co i jak.

''Wolę by ma córka zaczęła się sypać. Niż żeby mój syn wsypał jakiegoś typa''

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie podoba mi się ten serwer. Administracja strasznie nie kompetentna, jeden gracz zaczął mnie wyzywać, a Administracja nic z tym nie zrobiła.
Gracze spamują, przeklinają, jednak Administracja to samo - jest jeden wielki bałagan (ładnie mówiąc)
Czat wygląda okropnie, barwy się mieszają, Factions jest nieskonfigurowane, a na serwerze są gotowe pliki serwerowe...
Administracja nie zna żadnych zasad kultury i nadal trzyma na swoim.
Tworzy regulamin do którego się sama nie stosuje.

STANOWCZO NIKOMU NIE POLECAM!

Cóż, dzisiaj otrzymałem bana za jakąś reklamę serwerów. A sam Właściciel grozi, że także mi wystawi negatywną opinię za to, że ja mu też taką wystawiłem (szkoda, że nawet na moim serwerze nie grał)
Sam Właściciel przyznał, że nikogo do Administracji lepszego nie było dlatego wybrał pierwsze lepsze osoby. Obecnie na serwerze gra więcej Administracji niż samych graczy.

Chyba czas przestać pomagać małym serwerom ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...