Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z referalami

mam233pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kopiłem referale na allegro od premium gold 28 października gdy wchodzę na stronę żeby odebrać nagrody nie mam ich co robić pomóżcie ;/

ots.png
Opublikowano

Napisałem do niego pewnie nie odpisze dzwonie do niego nie odbiera refy miały być zrobione max w 72 h a ja czekam 2 tyg prawie i ich jeszcze nie ma co robic?

ots.png
Opublikowano

Najprawdopodobniej trafiłeś na oszusta. Po takim czasie refy powinny być już zrobione. Pomimo tego, że strona do odebrania nagród była przez pewien czas nieaktywna i tak bez problemu naliczało kolejne refy. Jedyne co możesz zrobić to próbować to wyjaśnić, w najgorszym przypadku zgłosić oszustwo.

Opublikowano

Ja od niego kupowałem i mi jeszcze +10 refków zrobił, to prawda mam go na GG jest zawsze niedostępny. Z tego co mi się zdaję to on już przerwał robienie refków.

Opublikowano

a kiedy od niego kupowałeś i czy długo musiałeś czekać?

Kupiłem chyba 27 października i dopiero teraz mogłem odebrać, bo nie działała strona od refów. Ale mówił mi że ok 5-6 dni będzie musiał to robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...