Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

warn?.. powie mi ktoś za co?

somanyidiots

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj dostałem warna w poniższym temacie.. Ale co jak co nie wiem za co, za to że zwróciłem uwagę ze osoba sprzedaje za drogo sprzęt?.. nie rozumiem tego, czasami zastanawiam się czy mody tutaj to nie zwykła gimbaza.. tss.. Po prostu napisałem w temacie prawdę ponieważ głupio by było jak by koleś oszukał kogoś. 

http://www.mpcforum.pl/topic/1301734-kilka-podzespolow/#entry11197253

temat, może ktoś mi to wytłumaczy ^_^.. Dzięki ;)

Opublikowano

No bo tak.

PS Trochę gimba rozgłaszać tak swój problem. Dziennie wielu użytkowników dostaje warny i albo je akceptuje albo zgłasza sprawę do osoby, która go nadała z prośbą o wyjaśnienie. Zresztą informacja o odwołaniach jest nie od dziś.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

tak bywa, sprzedaje dziecko szrota ze złomu a ty go skrytykowałeś ( dokładniej tylko monitor ) co za tym idzie obniżyłeś wartość złomu do minimum. dostałeś warna za własne zdanie na podstawie gównianego stwierdzenia użytkownika że naruszyłeś jakieś jego prawa czy go obraziłeś, ja widać ten kto przyznał nie ma nawet pojęcia o co chodzi w temacie. dał warna bo mógł  nie czytając nawet wypowiedzi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

"czasami zastanawiam się czy mody tutaj to nie zwykła gimbaza."

Niektorzy z moderatorow ledwie ja zaczeli

A warny za byle co na mpc zawsze byly i beda bo jesli sie przyjmuje na takie stanowiska dzieci, ktorym hormony buzują i które traktują te forum jak cale swoje zycie to innej opcji nie ma.

Tylko ze na tym tracimy my - normalni uzytkownicy

Autorze twoj nick swietnie pasuje do obecnej sytuacji :)

Opublikowano

Mody śmierdzą, warnują za byle co. W pogaduszkach nie wypowiesz się luźno bo już jakiś bolek czeka, żeby wlepić warna. Tam w administracji macie jakiś konkurs w warnach? A nagroda to mod płci żeńskiej obciągnie wam badyla?

Opublikowano

To jest jego przedmiot i sprzedaje sobie za ile chce...

rownie dobrze mozesz w taki sposob pol allegro zglosic...

Opublikowano

To jest mpcforum,oblepiony blezurami i innymi gównami

#Do tych co myślą że tu jestem dopiero od przedwczoraj to się mylicie,jestem tutaj od 2013 tylko miałem bardzo dużo kont.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...