Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Kilka podzespołów

Shield

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Skrzynka PC
Metoda kontaktu: pw
Opis rzeczy: 

- Procesor  intel core 2 quad Q6600 4x 2.4MHz socket 775 LGA       150zł 

- Karta Graficzna  nvidia 8500 gt 1024mb ddr2                                      80zł 

- Płyta Główna  g31mf-s2 socket 775                                                        50zł  

- Pamięć Ram  2x1gb ddr2 good ram                                                          40zł 

- Dysk Twardy  samsung 500gb hd502ij ata device                                      30zł 

- Zasilacz  noname                                                                                        20zł 

- Karta dzwiękowa  realtek  high definiton audio                                   5zł 

- Obudowa XTyling                                                                                    30zł 

- MONITOR LCD z TV Samsung SyncMaster941MP 19                           240zł 

------------------

Oczekiwana/oferowana cena: cała skrzynka + monitor + windows 7 - 700zł  |||  sama skrzynka - 380zł   |||   
Zdjęcia/inne informacje: dorzucam windowsa 7 home premium 32bit,  jeżeli ktoś przygarnie całego pc'ta

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no ja właśnie chciał bym foto obudowy.

A ogólnie... Może odpalałeś na nim lola?

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

no ja właśnie chciał bym foto obudowy.

A ogólnie... Może odpalałeś na nim lola?

Zdjecie nie jest moje ( taka sama jak moja ), lola odpalal normalnie.

182321415264605139404.jpg

Opublikowano

Tylko taka moja mała uwaga.. za dużo chcesz za monitor... to że jest 19'' i to jeszcze w 4:3... mała rozdzielczość do tego.. z tego co widziałem to ludzie w 2011 go sprzedawali za 250zl. Wiem że ma on tuner.. ale sam monitor jak na te czasy jest lipny. 

Opublikowano

Tylko taka moja mała uwaga.. za dużo chcesz za monitor... to że jest 19'' i to jeszcze w 4:3... mała rozdzielczość do tego.. z tego co widziałem to ludzie w 2011 go sprzedawali za 250zl. Wiem że ma on tuner.. ale sam monitor jak na te czasy jest lipny. 

Takie uwagi to prosze do mnie na pw zglaszac jak sie ma, a nie zasmiecac moj topic. Cena jest ustalona wywolawczo, klient zaproponuje mniej ? spoko pomyslimy i bede probowal dojsc do optymalnej ceny dla mnie i klienta. 

Opublikowano

a możesz mi powiedzieć ile wyciągał lol na minimalnych ustawieniach FPSów?

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

a możesz mi powiedzieć ile wyciągał lol na minimalnych ustawieniach FPSów?

140-120-90fps. Komputer byl caly czas dbany, jezeli chodzi o skanowanie antywirusem, defragmentowanie dysku, czyszczenie rejestrow i wiele innych czynnosci.

NOD32 i TuneUp byl do tego wykorzystywany + program do zamrazania aktywnosci przez system,przegladarki podczas grania. Na kompie mialem tylko LoL'a, Diablo III i WoWa. 

ps. pol roku temu zostalo zmienione chlodzenie do procesora na nowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...