Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo Wazne.

ziom21x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 3 pytania.

1.Czemu jak wchodze w filezille łącze się wchodze w taw w to basic weapons czy coś takiego żeby dostać itemy na start to wszystko wyświetla mi się w 1 czy tam 2 linijkach a nie jedno pod drugim tak samo jak cos tam wklejam czemu tak jest??

2.Jeśli już zmienie to filezilli to jak poprawnie zresetować tą bazę w virtualpc czy tam ewentualnie w filezilli coś zamknąć?

3.Czy dobrze łącze się z serwerem filezilla.

Robię tak:

Włączam baze tą w virtualpc, loguje się wpisuje /etc/rc.d/netif restart a potem wpisuje ifconfig. Następnie wchodzę w filezille (i tam wpisałem ip z hamach z koń. 100 nazwa uzytkownika root itp(tylko za pierwszym razem tak zrobiłem) czy dobrze to robię

Z góry thx.

Opublikowano

Mam 3 pytania.

1.Czemu jak wchodze w filezille łącze się wchodze w taw w to basic weapons czy coś takiego żeby dostać itemy na start to wszystko wyświetla mi się w 1 czy tam 2 linijkach a nie jedno pod drugim tak samo jak cos tam wklejam czemu tak jest??

Użyj WinScp -,-

2.Jeśli już zmienie to filezilli to jak poprawnie zresetować tą bazę w virtualpc czy tam ewentualnie w filezilli coś zamknąć?

Zamykasz filezillę

I reboot serwera

3.Czy dobrze łącze się z serwerem filezilla.

Robię tak:

Włączam baze tą w virtualpc, loguje się wpisuje /etc/rc.d/netif restart a potem wpisuje ifconfig. Następnie wchodzę w filezille (i tam wpisałem ip z hamach z koń. 100 nazwa uzytkownika root itp(tylko za pierwszym razem tak zrobiłem) czy dobrze to robię

Dobrze robisz

Z góry thx.

Zamykam

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...