Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smoczy serwer

2StronaMT2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio nie startowało zbyt wiele serwerów a ja nawet o takim kompletnie nie słyszałem a co dopiero o starcie.

Opublikowano

Ok, bo widziałem pewnego czasu taką jakby przed prezentacje i bardzo mi sie spodobało. Dodałem temat do obserwacji ale nie ma go juz tam.. Serwer naprawde mnie zachwycił. To było jakies dwa miesiace temu. Zostaje czekać, jeśli ruszy to powinno byc o nim głosno :)

Opublikowano

DragonMt2?

Dragon przecież już dawno upadł i był to bardzo stary serwer, na pewno autorowi nie chodziło o niego.

Co do tematu, nic takiego nie wyszło, ponieważ sam ciągle obserwuję i nic ciekawego nie ma.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Smoczy serwer - MPCforum, start niebawem. 

86765457725017491483.png

Mayumii | Sheyra | Szamanka Shinsoo 

Mayumi | Nayumi eNs Ninja Shinsoo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niebawem ta jasne.... ile można czekać. Nudzi mi się.

Znam to, samo czekałem 2 miesiące na start pewnego serwera, który z resztą padł po krótkim czasie. Ale im będziesz dłużej czekał, tym większą będziesz miał zajawkę w dniu startu. Na stronie głównej serwera jest ukazany postęp jego ukończenia, który obecnie wynosi 83%. Śledź fanpage, a będziesz o wszystkim wiedział. :)

Opublikowano

Ten serwer nie wystartuje w tym roku :) 1 % trwa dobry miesiąc a zostało 16 %. Pozdrawiam i miłego czekania. Tak naprawde poza mapami to bedzie ten sam nudny metin2.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W jakim celu to odświeżasz skoro udzielono Ci odpowiedzi?

ps: To chyba cichy wielbiciel próbujący w ten sposób wypromować serwer :D

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...