Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamermod problem :) EliteMT2

Tojjjs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z kamermodem , używam go na privie o nazwie EliteMT2 ustawiam sobie exp bota , auto podnoszenie sztabek i lurowanie . Lecz nigdzie nie widzę automatycznego wstawania po śmierci , a każdy bot który widzę na serwie wstaje po śmierci. Mam moda z 2012 bo tylko ten rok działa na Elite. Czy ktoś wie jak mam zrobić żeby postać mi wstawała automatycznie po śmierci? Próbowałem znaleźć multihacka na kamermoda i go instalowałem lecz gdy klikam F6 /hack nic się nie dzieje. Tak samo opcja  żeby nie odpychać podcczas bicia z konia nie działa.

Opublikowano

/restart_here działa jak jestem przy kompie i to klikam tylko mi chodzi o to , że mój bot jak mnie nie ma jak padnie sam wstanie po śmierci. Wiem , że w multihacku na kamermodzie był auto revive. I pytanie czy ja mam coś źle w kamermodzie czy po prostu to zostało usunięte i ludzie pobierają auto revive gdzie indziej. 

Opublikowano

No ikonki na dole wszystkie obczaiłem już kilka razy i w najnowszym modzie chyba  ten multi hack został wycofany i zrzucony na dolny pasek tylko auto reviva nie ma.Ale jak patrzę na privie wszystkie boty ludzi wstają po deadzie , może ktoś wie gdzie można pobrać auto reviv'a albo gdzie on jest w kamermodzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...