Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z modami

kmzkwiatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mod na 9.4 loretaia ale jest on tak zbugowany że aż przykro, i teraz mam pytanie

Ktoś wie jaki plik muszę usunąć z res mods abym mógł swobodnie robić naprawy zestawem naprawczym , leczyć apteczką i zmieniać pociski z HE na AP i na odwrót???

Bo może to śmieszne ale po wgraniu moda to po prostu nie działa......... nic cały interefejs do dupy, a całego moda nie chce usuwać bo mam XVM celowniki i itp.

Opublikowano

ale mody składają się z wielu plików, reszta jest ok wystarczy usunąć tylko te zbugowane pliki od naprawy itp.

Juri jeżeli nie znasz odpowiedzi, nie umiesz pomóc, to postów nie nabijaj chociaż........ nic nie wnosisz i nic nie pomagasz

Opublikowano

Mam mod na 9.4 loretaia ale jest on tak zbugowany że aż przykro, i teraz mam pytanie

Ktoś wie jaki plik muszę usunąć z res mods abym mógł swobodnie robić naprawy zestawem naprawczym , leczyć apteczką i zmieniać pociski z HE na AP i na odwrót???

Bo może to śmieszne ale po wgraniu moda to po prostu nie działa......... nic cały interefejs do dupy, a całego moda nie chce usuwać bo mam XVM celowniki i itp.

Sprawdź czy nie masz tych plików repair_extended lub moda ZBI (Zayaz Battle Interface).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...