Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Holka

Ganji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem sobie 80kk na s1 i postanowiłem kupić jakaś fajna Holke. Możecie mi doradzić jak powinna wyglądać chodzi mi o statystyki <Exp lod, Raidy>

Kazda odp Nagradzam !

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

52lvl Myślałem o jakimś +12/13

Opublikowano

Lepiej +9 i kupić eq na 63 potem 83/85... I do tego jeszcze poska lub VC. Najpierw dajesz full ele czy coś 0/10/XX/30-50 potem zmieniasz na coś w def np. 10/XX/10-20/50

Ktora SP kupic j99 +12 p8lvl 70/4/10/50 (59kk) czy j99 p6lvl 2/3/81/35 (60kk)

Opublikowano

Kup tą za 60kk, dobij sobie na niej z 75-80lvl i zmień ją w defa, taki build jak podał artrix jest w miarę dobry.

Opublikowano

Najlepiej na dużych poziomach zmieniać holke na defa, bo sie przyda na rajdach, żeby sie nie padała, holka to jest drugi war na arenkach z dobrymi reskami(takimi fajnymi z B) oraz z zbroją. Kup +9 99j wystarczy ci, bo najczęściej to z kart bijących bedziesz używać, ale sp nie świadczy, że jest ,,pro umber koksem" tylko wyposażenie resy, pamiętam, że kilka dni temu mialam arenke z warem +5/6, myślałam że bedzie słaby, ale myliłam się, miał dobrego armora oraz reski. 

Opublikowano

Najlepiej na dużych poziomach zmieniać holke na defa, bo sie przyda na rajdach, żeby sie nie padała, holka to jest drugi war na arenkach z dobrymi reskami(takimi fajnymi z B) oraz z zbroją. Kup +9 99j wystarczy ci, bo najczęściej to z kart bijących bedziesz używać, ale sp nie świadczy, że jest ,,pro umber koksem" tylko wyposażenie resy, pamiętam, że kilka dni temu mialam arenke z warem +5/6, myślałam że bedzie słaby, ale myliłam się, miał dobrego armora oraz reski. 

Widzisz, Tyle ze ja narazie nawet nie myślę o grze PvP/Aren. Pragnę się skupić na czerpaniu korzyści z gry PvM/PvE(jak Kto Woli). Bije sobie Job na Mainie (51j 57lvl) + Farmie Golda. Nie jest to moja jedyna gra w którą w tym momencie gram i szkoda mi czasu na przejmowanie się arenami. Wystarczy mi Koniec Ekspansji w Wowie I koniec sezonu w lolu. Nie chce kupować sp +9 z prostego powodu-ona się za słabo świeci ;> Jeśli będzie trzeba Zakupie sobie Gold i ogarnę sobie ressy jednak narazie nie widzę takiej potrzeby. 

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngGanji SP się nie świecą... W sumie ta gra polega głownie na PvP bo nawet normalnie się expić po 55lvl się nie da tylko LoD.

Ale maja Skrzydełka + tak jak mowie narazie expie joba

Opublikowano

Ale maja Skrzydełka + tak jak mowie narazie expie joba

eq resy > sp 

skrzydla ci nic nie dadza, 99 +9 ci starczy holka do wszystkiego, sam napisales ze chcesz pve wiec reski i eq to podstawa

­

Opublikowano

No to solo holka powodzenia...

A glaca ? 

@Edit

Chodzi o bazyle 

Mam do was pytanie a nie chce zakładać nowego tematu:

Mam 58 Lvl 55j Expic dalej job czy zabrać się za misje fabularne ?

Opublikowano

Do 75 możesz spokojnie tylko bić lvl na arenkach pvp i lod, misje lepiej robić w dużej ilości naraz przynajmniej dla mnie, bo wszystkie od 65 do 81 robiłem dopiero na 83.

Opublikowano

Do 75 możesz spokojnie tylko bić lvl na arenkach pvp i lod, misje lepiej robić w dużej ilości naraz przynajmniej dla mnie, bo wszystkie od 65 do 81 robiłem dopiero na 83.

Znów mi pomogłeś :) Czyli na luzie teraz expic i nie martwic się o Job ? (oczywiście zadania oddaje na mainie)

Opublikowano

Po 55 to bez różnicy na co bierzesz questy bo dają minimalne ilości doświadczenia i joba, jak już wcześniej mówiłem na lod z łatwością nabijesz ten 70 job do max 65 lvla, więc nie masz się czym przejmować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...