Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z instalacja The Sims 3.

Nosta ©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was serdecznie ;3.

Mam problem , mianowicie chciałbym sobie pograć w wolnej chwili w Sims 3, lecz nie moge ich zainstalowac -,- .

Problem polega na tym iż gdy juz moge wybrac Folder instalacji i wgl. to tam pisze ze " Wymagane miejsce na dysku to 4.48mb.

4.48mb ? Co ? Czemu? I kiedy naciskam Instaluj to nie chce sie zaistalowac ;/ Załączam pliczek ;)

Dzięki z góry za pomoc ;//

post-1204112-0-59753800-1415374184.png

Opublikowano

Tak to samo , nic nie pomaga ;// .

Opublikowano

Inne gry śmigają normalnie ;/ . Kiedyś mi się wszystko ładnie instalowało a teraz.. Próbuje jeszcze reinstal Origim'a :)

Opublikowano

Inne gry śmigają normalnie ;/ . Kiedyś mi się wszystko ładnie instalowało a teraz.. Próbuje jeszcze reinstal Origim'a :)

Jeżeli rzekomy reinstall Origina nie pomoże, to musisz się podjąć drastyczniejszych kroków i chyba będziesz się musiał pokusić na reinstall systemu jeżeli tak bardzo chcesz zagrać.

Opublikowano

Okej , jeden problem rozwiązany .. Już przy wyborze folderu nie pisze 4.84mb a teraz piszę ciągle "instalacja" i nic sie nie dzieje.. ;/

-

-

-

-

-

Wszystko śmiga jak należy >.> :) . Dziękuje bardzo za pomoc :) :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...