Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pójdzie mi Metin2 na moim gracie ?

LiXien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć zanim pobiorę klienta chciałbym zapytac się, czy pójdzie mi ta gra w ogóle na moim gracie o nastepującej mocy :

Zasilacz 420W

Procesor Intel i3-4150

Ram 4GB DDR3

Karta graficzna GeForce GT610 1024MB

Dysk Twardy: Prędkość obrotowa 10000 obr/min

Opublikowano

Ogolnie sprawa wyglada nastepujaco. Czym wiecej dodanych dodatkow w grze , grafik itd tym wiecej potrzebujemy zasobow.

Dzis mamy serwery konkretnie rozbudowane wiec sam rozumiesz. Natomiast twoj sprzet jak najbardziej sie nadaje i uciagnie kazdy serwer.

Ludzie piszcza na forum ze maja znaki zapytania lub run timery no ale jesli ktos posiada procka 1.5 ramu 512 czy 1gb ddr2 no to sory ale takie sprzety byly modne 15 lat temu. Rozumiem ze nie kazdego moze byc stac na komputer ale w dzisiejszych czasach za 500 zl powinnismy kupic x4 procka 4gb ramu. Wiec?

Opublikowano

Ogolnie sprawa wyglada nastepujaco. Czym wiecej dodanych dodatkow w grze , grafik itd tym wiecej potrzebujemy zasobow.

Dzis mamy serwery konkretnie rozbudowane wiec sam rozumiesz. Natomiast twoj sprzet jak najbardziej sie nadaje i uciagnie kazdy serwer.

Ludzie piszcza na forum ze maja znaki zapytania lub run timery no ale jesli ktos posiada procka 1.5 ramu 512 czy 1gb ddr2 no to sory ale takie sprzety byly modne 15 lat temu. Rozumiem ze nie kazdego moze byc stac na komputer ale w dzisiejszych czasach za 500 zl powinnismy kupic x4 procka 4gb ramu. Wiec?

Yhy, 15 lat temu to ciebie jeszcze nie było. Mój komputer ma 5 lat, tak 512 ramu itd. Kiedyś to była nowość, więc takich głupot nie gadaj, że takie coś było 15 lat temu od około kilku lat technologia poszła w górę (na przełomie 3-4 lat) To się nie dziw, że ludzie mają takie komputery. Nie znasz się, a głupoty gadasz. Kupuje się rzeczy na kilka lat, a nie na miesiąc i nie każdemu takie rzeczy są potrzebne.

Opublikowano

Oczywiście, że Ci pójdzie.

Jeśli będą jakieś drobne lagi to ściągnij TuneUp 2014 wersja testowa na 15 dni, instalujesz i włączasz tryb turbo, zamyka niepotrzebne programy.

Opublikowano

głównie chciałbym zagrać na privie 4Death.pl a tam jest dobrze rozbudowane. Zapomniałem dodać na speedtest download wynosi 8.12Mbps

Czy bedzie problem z lagami jeżeli mam taki download?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...