Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Router Wi-Fi

Domino52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, piszę ponieważ mam problem, mianowicie posiadam modem combo ZTE (ten z neostrady) podłączony przez ethernet do PC'a i interesuje mnie czy mogę jakoś podłączyć do komputera router Asusa RT-N10 ? z góry dzięki 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ten kabel, który masz podpięty pod PC, podpinasz do routera i drugim kablem od routera do PC i tyle

Opublikowano

Tak wiem, wszystko świetnie przez pół roku mi tak działało bez problemu, tyle że ostatnio mi sie coś zwiesiło, i przy każdej próbie podłączenie asusa, zacina się system, są problemy z netem, aż ostatecznie nie ma go wcale

Bawię się z tym cały czas i cały czas to samo, internet nie działa, na modemie też dioda się nie świeci, konfiguracja na stronie 192.168.1.1 też nie działa, chyba lipa 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zacznij od sprawdzenia czy sam modem działa potem zresetuj Asusa i ustaw od nowa

staraj się nie używać takich samych adresów w obydwu urządzeniach i w konfiguracji Asuas zamień adres serwera DHCP z 192.168.1.1 na 192.168.0.1 ( czyli w konfiguracjach innych tylko przedostatnią jedynkę zamieniasz na zero )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...