Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczymy jak to wyjdzie "w praniu" .Prezentacja całkiem mi się podoba , nic dodać nic ująć , pare błędów językowych się wkradło ale nie ma po co poprawiać bo każdemu może się zdarzyć . Czekam na otwarcie . A co do serwera PvP to dodasz jakieś ss'y ? :P

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Zobaczymy jak to wyjdzie "w praniu" .Prezentacja całkiem mi się podoba , nic dodać nic ująć , pare błędów językowych się wkradło ale nie ma po co poprawiać bo każdemu może się zdarzyć . Czekam na otwarcie . A co do serwera PvP to dodasz jakieś ss'y ? :P

Tak to jest jak ktoś robi prezentację na szybko co świadczy o jego mało profesjonalności, lecz to nie ma całkowitego wpływu na opinię o serwerze.

Co do serwera kolejny plagiat.

Mówię tak gdyż serwer prawdopodobnie będzie identyczny jak większość serwerów tego samego typu.

Czyli jednoznacznie beznadzieja.., lecz to się okaże jak serwer wystartuję.

Opublikowano

Zrobię i wrzucę :)

Tak to jest jak ktoś robi prezentację na szybko co świadczy o jego mało profesjonalności, lecz to nie ma całkowitego wpływu na opinię o serwerze.

Co do serwera kolejny plagiat.

Mówię tak gdyż serwer prawdopodobnie będzie identyczny jak większość serwerów tego samego typu.

Czyli jednoznacznie beznadzieja.., lecz to się okaże jak serwer wystartuję.

Oto moje inne projekty :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1310295-world-of-war/

http://www.mpcforum.pl/topic/1301818-modernpoland/

czemu nie startują? Brak funduszy. 

3302m3QuoH.png

Opublikowano

Prezentacja z błędami - obniża reputację serwera. Jedynie co mi się podoba to logo i screenshooty ze spawnem. A poza czarnym tłem i napisami w 5 minut to nic zupełnie specjalnego. Zobaczymy na start serwera - w tej chwili nic więcej nie mogę dodać. :)

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Prezentacja z błędami - obniża reputację serwera. Jedynie co mi się podoba to logo i screenshooty ze spawnem. A poza czarnym tłem i napisami w 5 minut to nic zupełnie specjalnego. Zobaczymy na start serwera - w tej chwili nic więcej nie mogę dodać. :)

jest bodajże jeden błąd, który zaraz zniknie :)

Dziękuję za opinie a co do prezentacji to w 5 minut potrafię stworzyć efektowne napisy i tło lecz chciałem zachować "zwykłość" o ile mogę tak to nazwać.

3302m3QuoH.png

Opublikowano

Eee pomijając fakt że prezentacja jest o niczym (bo nic nie opisuje serwera poza tym ze bedzie to serwer jakiego nikt nie widział z autorskimi pluginami bla bla bla ,, czyli typowy opis większości serwerów na tym forum)

ss prezentują się nie tyle co słabo lecz tragicznie :/ . (nie wiem nad czym tu ten cały projektant siedział nocami , bo  mapa zrobiona w ~30-60min <nie wliczajac budowli> .

nie wiem co mam ocenić wiec ujmę to tak

prezentacja Dobra 6/10 (za wiele czytania , a za mało informacji . ale + za wygląd bo nie jest tragiczny)

ScreenShot Bardzo slabe 2/10 (może i "shaders" i inne tego typu  modyfikacje poprawiają wygląd ale z 'gówna nie zrobi się diamentu'**)

Serwer 0/10 bo czytałem i czytałem i nic się nie dowiedziałem (zapowiedz tak więc nie mam o czym pisać choć w zapowiedzi warto napisać co nieco o rozgrywce poza tym ze 'multi Tryby'** , a akurat ja takiego rozwiązania nie popieram)

nienawidzę takich prezentacji/zapowiedzi z których nie można się nic dowiedzieć , a to jedna z wielu tego typu .. eh dla mnie jest to zwyczajne zaśmiecanie forum na którym i tak jest już wiele durnych tematów

Opublikowano

@damianq20
Patrząc na Twoją wypowiedź widzę grubego, siedzącego na fotelu przed komputerem gimbusa, który... Właśnie.. Jak to nazwać..

"serwer 0/10 bo czytałem i czytałem..." -> W tym momęcie wypowiedziałeś się na temat SERWERA, którego nigdy nie widziałeś na oczy i zapewne nie zobaczysz, ponieważ wypowiadasz się hejtując temat i puszczasz temat w zapomnienie.

"Pomijaąc fakt ze prezentacja jest o niczym" -> przeczytaj to dwa razy a cztery uderz się w głowę.

Dlaczego?

"PREZENTACJA JEST O NICZYM"

Pozdrawiam.

3302m3QuoH.png

Opublikowano

@damianq20

Patrząc na Twoją wypowiedź widzę grubego, siedzącego na fotelu przed komputerem gimbusa, który... Właśnie.. Jak to nazwać..

"serwer 0/10 bo czytałem i czytałem..." -> W tym momęcie wypowiedziałeś się na temat SERWERA, którego nigdy nie widziałeś na oczy i zapewne nie zobaczysz, ponieważ wypowiadasz się hejtując temat i puszczasz temat w zapomnienie.

"Pomijaąc fakt ze prezentacja jest o niczym" -> przeczytaj to dwa razy a cztery uderz się w głowę.

Dlaczego?

"PREZENTACJA JEST O NICZYM"

Pozdrawiam.

no tak wstawiłeś prezentację na forum , prezentacja jest , no własnie czym ona jest ?

1. opisem serwera ?

A gdzie tam czytałem i czytałem i nigdzie nie znalazłem informacji o tym jak będzie wyglądał serwer (rozgrywka , czym ma sie wyróżniać )

poza bzdetami typu "Nie sa to zwykle serwery, ponieważ kazdy z nich posiada nasze autorskie ...." no i tu sie nasuwa pytanie autorskie tzn pluginy tworzysz ty , czli mogę się spodziewać czegoś ciekawego ale , dalej pozostaje wiele niewiadomych jakie to sa te pluginy ?? na czyszczenie czatu ??? czy kompleksowy system gildi/frakcji.

2.bzdety których się dowiedziałem z prezentacji

- niesamowite pluginy, twojego autorstwa

- niesamowite budowle i mapy

- dopracowany serwer

- pracowita ekipa oraz budowniczy

- kilka miesięcy tworzenia serwera

3.konkrety które można wyczytać z prezentacji

- start 14 lipca o godzinie 19:00

- 2 tryby gry

i niestety to by było na tyle

zauważ że moja ocena była w miarę konstruktywna** jesli cos mi się nie podobało pisałem o tym ... a nie tak jak ty

Patrząc na Twoją prezentację widzę chudego okularnika, siedzącego na fotelu przed komputerem przedszkolaka,

Który jest miszczem painta i jedyne co mu wychodzi to tworzenie schludnych prezentacji , okrojonych o informajce.

"przepiękne i dopracowane serwery Minecraft" -> przeczytaj kilka pierwszych prezentacji serwerów a potem p*j się młotkiem w głowę .

Pozdrawiam.

warto zauważyć że ocene serwera podzieliłem na 3 składowe :/ nie bez powodu

jeśli umieszczasz tu prezentajcę serwera (bo bądz co bądz ten dział jest od prezentacji serwerów) to oceniam prezentacje serwera + sam serwer

no i prezentacja dostała odemnie 6/10 ale serwer (czyli jakiekolwiek informacje o serwersze jakiś nawet niewielki zarys tego na co mam czekać) dostał 0/10 bo jako tako na serwer aktualnie nie wejdę wiec oceniam na podstawie informacji z prezentacji ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...