Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co powiecie na serwer ChestPvP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

​<----REKLMA

​<----REKLMA

​<----REKLMA

​<----REKLMA

​<----REKLMA

​<----REKLMA

​<----REKLMA

​<----REKLMA

​<----REKLMA

​<----REKLMA

​<----REKLMA

Mam do Was pytanie.Co powiecie na taki serwer ChestPvP?Ukryte skrzynie,lvl,kasa,sklepy z enchantami.

Opublikowano

Szczerze mówiąc brakuje mi takich serwer, i chętnie bym zagrał, ale na takim dopracowany, a nie zrobionym pod $$. Miło byłoby gdybyś dodał jeszcze jakieś 1vs1, 2vs2 itd, itp...

Moja odpowiedz była pomocna? Kliknij napispng_wpwaara.png, a będę Ci wdzięczny ;).

Opublikowano

Według mnie, mało jest teraz takich serwerów z takimi pomysłami. Zwłaszcza, że gracze chcą takich serwerów ;) Pomysły, masz fajne na serwer. Myślę, że dobra administracja i serwer ruszy Pozdrawiam. 

Opublikowano

Szczerze mówiąc brakuje mi takich serwer, i chętnie bym zagrał, ale na takim dopracowany, a nie zrobionym pod $$. Miło byłoby gdybyś dodał jeszcze jakieś 1vs1, 2vs2 itd, itp...

Dziękuje za opinie.Napewno dodam 1vs1 :)

Według mnie, mało jest teraz takich serwerów z takimi pomysłami. Zwłaszcza, że gracze chcą takich serwerów ;) Pomysły, masz fajne na serwer. Myślę, że dobra administracja i serwer ruszy Pozdrawiam. 

Dziękuje za pomoc ;)

Opublikowano

Pomysł nie głupi :P , byś zyskał troche graczy po nie ma ich dużo . Tylko zainstaluj plugin na autoban np. na 1h za killaure tak jak jest na corepvp ;3

Pomogłem ? Licze Na Like c; 

<3

Opublikowano

chestPvp W0w tego jeszcze nie było , mam nadzieję że serwer powstanie ,

no ale tak na serio , daj se spokój jak ma być to kolejny!!!! serwer Pvp+skrzynie no ile można

sklepy z enchant'em jakieś tam statystyki boshe ile można pisać o tym samym .

Tak naprawdę to bym zagral na takim proEloKozackimSuper serwerze PvP+skrzynie (globalne eventy <-na których opierała by się rozgrywka), losowy drop ze skrzyń , porządny system party, i dodatki w postaci specjalnych itemów...

a jeśli to ma być kolejny bezsensowny serwer ....

eh brak słów

Opublikowano

Pomysł nie głupi :P , byś zyskał troche graczy po nie ma ich dużo . Tylko zainstaluj plugin na autoban np. na 1h za killaure tak jak jest na corepvp ;3

Dzięki za opinie :)

chestPvp W0w tego jeszcze nie było , mam nadzieję że serwer powstanie ,

no ale tak na serio , daj se spokój jak ma być to kolejny!!!! serwer Pvp+skrzynie no ile można

sklepy z enchant'em jakieś tam statystyki boshe ile można pisać o tym samym .

Tak naprawdę to bym zagral na takim proEloKozackimSuper serwerze PvP+skrzynie (globalne eventy <-na których opierała by się rozgrywka), losowy drop ze skrzyń , porządny system party, i dodatki w postaci specjalnych itemów...

a jeśli to ma być kolejny bezsensowny serwer ....

eh brak słów

Serwerow ChestPvP jest bardzo mało :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...