Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Mangi Naruto?

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Słyszałem że ostatnio wyszedł ostatni chapter mangi Naruto i strasznie jestem ciekawy jak się skończyła ta seria, i głównie tego czy Naruto spełnił swój cel - zostanie Hokage. Nie czytam mangi tylko oglądam Anime, więc chciałbym żeby ktoś zarzucił mi spoilerami dot. zakończenia serii, z góry dzięki!

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema. Słyszałem że ostatnio wyszedł ostatni chapter mangi Naruto i strasznie jestem ciekawy jak się skończyła ta seria, i głównie tego czy Naruto spełnił swój cel - zostanie Hokage. Nie czytam mangi tylko oglądam Anime, więc chciałbym żeby ktoś zarzucił mi spoilerami dot. zakończenia serii, z góry dzięki!

Wyjdzie film naruto, w którym naruto zmieni fryzure, będzie z tego co wiem z hinatą, a hokage będzie kakashi

XrgAYyk.png

Opublikowano

Własnie to jest głupie. Pokazuje ze nie warto spelniac swoich marzen. Przez pare lat byl zakochany w Sakurze a tu nagle z Hinata, od dziecka chcial Hokage a tu Kakashi zostaje -,- 

150112_10153715910770190_487625378382466

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Gdzieś tam wyczytałem, że niby jak Kakashi skończy bycie Hokage(umrze) to Naruto ma zostać jego zastępcą. 

Raczej fake. Manga skonczona. Anime dojdzie do konca. Film Last Movie zakonczy serie Naruto i Kakashi bedzie tam Hokage i tyle.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

No właśnie czytałem przed chwilą że ma być spin-off mangi i mają w niej być dzieci obecnych głównych bohaterów, np. Naruto i Sai'a. Może w tej części Naruto zostanie Hokage, kto wie. 

Opublikowano

Ogółem manga zaliczyła zgona. W końcu. W mandze zostaje Kakashi 6 Hokage i Naruto 7. Sam film będzie miał miejsce(historia) między chapterem 699 a 700. I tak zapowiedziano spin-offy, ale nie spodziewajcie się, że kiedyś będzie kontynuacja.

Opublikowano

Ogółem manga zaliczyła zgona. W końcu. W mandze zostaje Kakashi 6 Hokage i Naruto 7. Sam film będzie miał miejsce(historia) między chapterem 699 a 700. I tak zapowiedziano spin-offy, ale nie spodziewajcie się, że kiedyś będzie kontynuacja.

To jak w końcu, Naruto został 7 hokake? o.O

Przecież wyżej piszą, że Kakashi został hokage a z naruto nic xD

@januszq

Opublikowano

To jak w końcu, Naruto został 7 hokake? o.O

Przecież wyżej piszą, że Kakashi został hokage a z naruto nic xD

@januszq

Bo nie czytali 700 rozdziału. W nim Naruto jest/zostaje hokage. A reszta na emeryturze. - Tsunade itd.. @The Phoenix sieje ferment i tyle. :P

Opublikowano

The Phoenix sieje ferment i tak jak powiedział januszq Naruto zostanie siódmym hokage - spełni swoje marzenie, do tego jego dzieciak będzie idealnie taki sam jak nartuo (będzie malować twarze hokage itd.). Co do Kakashiego, bo tu przewijały się komentarze, że ma niby umrzeć więc od razu to dementuję - kakashi wcale nie umrze, porzuci po prostu pracę kage, aby wyruszyć w nostalgiczną podróż:

http://mangafox.me/manga/naruto/vTBD/c700/10.html

Mówi to nawet na powyższej rozmowie z Guyem. ;)

Opublikowano

Właśnie teraz przeczytałem 700 chapter i Naruto zostaje tam Hokage, bardzo fajnie! ;)
Jeszcze ostatnie pytanie, dlaczego Naruto ma rękę obwiązaną bandażami? Po jakiejś walce czy coś mu się tam stało, bo gdzieś wyczytałem że miał stracić rękę razem z Sasuke..

Opublikowano

Też właśnie teraz przeczytałem ostatnie 2 rozdziały. Świetnie zakończenie, mam tylko nie dosyt z powodu tego iż to koniec tej mangi. Ale słyszałem że wyjść Spin-off Naruto więc pozostaje czekać na kolejną epicką mangę. Mangę mogę śmiało ocenić 10/10, takie mangi zdarzają się jedna na tysiąc.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Właśnie teraz przeczytałem 700 chapter i Naruto zostaje tam Hokage, bardzo fajnie! ;)

Jeszcze ostatnie pytanie, dlaczego Naruto ma rękę obwiązaną bandażami? Po jakiejś walce czy coś mu się tam stało, bo gdzieś wyczytałem że miał stracić rękę razem z Sasuke..

tak Naruta jak i Sasuke stracili rękę w swoim pojedynku

Opublikowano

@Hen13 walczyli ze sobą? kto wygrał?

Remis był, obaj padli bez rąk i tyle (szkoda :x)

Opublikowano

No szkoda, chciałbym żeby Naruto wygrał bo przez większość jego życia o raczej bardziej poświęcił się pracy nad swoimi umiejętnościami niż Sasuke. Szkoda, że niedługo też Anime Naruto się skończy bo wtedy już nie będzie co oglądać. Mam jeszcze nadzieję, że w 2015r. powróci anime Bleach ;)

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngHide on bush

Żartujesz? To właśnie Sasuke zawsze trenował żeby być tym najsilniejszym, Naruto dostawał tylko głupie power upy.

Co do bleacha to nie rób sobie nadziei, kontynuacja nie została ogłoszona do dnia dzisiejszego, a to oznacza tyle że sobie jeszcze dłuuugo poczekamy.

417711489342956987022.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...