Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić?

wilczek0523

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolega ma na sprzedasz za 2000zł taki oto zestaw:

Monitor : Samsung T22B300 FULL HD 22'
Komputer :
Procesor: intel i5 3350P 3300Mhz
Zasilacz: Corsair 650V
Płyta główna: MSI Z68A-G43[G3]
RAM: 8GB
Dysk Twardy: 1TB
System operacyjny: Windows 7 Professional 64bit (pirat) 
Karta graficzna : Gigabyte Geforce GTX 660.

Poradzi sobie z takimi grami jak bf4 , cod advanced warfare i czy opłaca w ogóle się go kupić?

Opublikowano

nie opłaca się pchać w 1155,i do tego ten zasilacz 650 to jakiś gotowiec ? podaj budżet to się coś złożyć 

Opublikowano

Tak opłaca się, za 2000 takich części z nówek nie dostaniesz. W przyszłości wymiana karty i niezły zestaw. (Ta jeszcze pociągnie przez najbliższy czas spokojnie)

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Tak opłaca się, za 2000 takich części z nówek nie dostaniesz. W przyszłości wymiana karty i niezły zestaw. (Ta jeszcze pociągnie przez najbliższy czas spokojnie)

Własnie tak za 2-3 miesiące karte zmienie na jakąś gtx 770-780. Też myślę że opłaca się go kupić ;p.

Opublikowano

Wydaje mi się że zestaw jest wart swojej ceny. Skoro to kumpel to bier go, jak coś się zjebie to od razu lecisz do niego i niech Ci hajs zwraca ;D

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

nie opłaca się pchać w 1155,i do tego ten zasilacz 650 to jakiś gotowiec ? podaj budżet to się coś złożyć 

Zasilacze 650 to faktycznie musi być gotowiec. Do każdej konfiguracji wystarczy solidne 500W. SLI z 780 też uciągnie. 

Nie opłaca się pchać w 1155 ? Wyjaśnij proszę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...