Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie za dużo serwerów SV+ GILDIE?

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Dzisiaj chciałbym usłyszeć a raczej przeczytać wasze wypowiedzi co do serwerów survival+gildie. Nie za dużo już tych serwerów ? Co wejdę tylko w serwer z zakładką survival lub zakładką inny pojawia się survival+gildie.. Ucieszyłbym się widząc jakiś oryginalny serwer. Czegoś czego jeszcze nie było. Na takowy serwer wbiłbym bardzo chętnie. Co wy myślicie już o tych survival+gildie ? Nie przejadło to się wam czasem ?

Opublikowano

Fakt, czasem jest ich za dużo ;) 

Sam wolałbym, żeby było więcej serwerów typu RPG/Hardcore :)

Oczywiście, teraz więcej graczy lubi serwery typu RPG niestety jest mało takich serwerów jak i klimatów. 

Jednakże inni, wolą serwery Survival inni Hardcore itp ;) Niech ludzie wybierają serwer który im się spodoba.

Opublikowano

Zgadzam się z Toba , dużo ich jest :/

Najmniej jest RPG i HC , Mi się podobają serwery PvP , ChestPvP itd... Jest ich trochę ale nie za dużo.

Pomogłem ? Licze Na Like c; 

<3

Opublikowano

Co prawda może i dużo jest tych S+G ale bierz pod uwagę, że 60% serwerów to nie wypał robiony dla hajsu i przez nieogarniętych ludzi. Ja szczerze mam ochotę pograć na ciekawym Mini-Games gdzie będzie grało 200+ osób albo PvP którego liczba Graczy będzie duża. Poza tym wciąż szukam porządnego serwera Survival+Gildie z ogarniętą Administracją i z dużą ilością Graczy, żeby gra miała sens. TOPIC: Serwerów S+G nie jest dużo (ogarniętych oczywiście)...

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Owszem, za dużo. Sam szukam jakiegoś oryginalnego i ogarniętego serwera skyblock/waterblock, ale co nie wejdę na publikacje serwerów to 90% tematów dotyczy survival+gildie. Przydałby się również ciekawy rpg. Serwerów typu jail też nie ma zbyt wielu, a jest to ciekawy tryb.

Opublikowano

Wypierdalaj z tym gównem do działu #mc_shit

Ten temat był napisy w dziale Minecraft. Ale któryś Moderator/Administrator przeniósł ten temat do działu Pogaduchy. Po czym znowu przeniesiono do tego działu..

Ja osobiście posiadam server survival gildie i dzialki więc jest fajnie polecam ZSCraft.ench.pl

Nie reklamuj serwera chociaż.

Moim zdaniem ludzie powinni wymyślić jakieś nowe pomysły na serwery. Coś czego nigdzie nie można zobaczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...