Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS-PSG

Gość OneMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klass. Baza została udostępniona przez pomyłkę , za rozsyłanie tego mogę iść na policje :) Niech ci koledzy z Ts powiedzą kto już poleciał prze zemnie  :D

Baza przez pomyłkę  ? Sam ją dałeś ...

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@OneMC No tak jeśli udostępni twoją baze danych zgłoś to w odpowiednie miejsce mi już on tyle co groził ddosamy że to masakra

Ty to lepiej skończ bo pokazałeś na gg co potrafisz.

Po 2 to nie miejsce na takie rzeczy :)

Równiez się doigrasz.

Hoolsing
ty też raczej spin nie chcesz co nie 

Pisałeś to do mnie wtedy kiedy jakiś twój przydupas miał u mnie rangę i zbanował mojego tsa, ale po paru min twój również był.

A i skończ płakać.

Opublikowano

No no hakierzy się odzywają :) hahaha bekaa, Miszcza znam już w ch*** czasu i wiem, że jego TS jest 100% stabilniejszy, więc polecam go każdemu :) Warto tam siedzieć.

Pozdrawiam // G r z e c h u

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

OneMCWiesz KlassKai wielki Hakier co nie tylko w necie cwaniakuje i każdemu grozi

OneMCWiesz KlassKai wielki Hakier co nie tylko w necie cwaniakuje i każdemu grozi

Baza przez pomyłkę  ? Sam ją dałeś ...

@OneMC No tak jeśli udostępni twoją baze danych zgłoś to w odpowiednie miejsce mi już on tyle co groził ddosamy że to masakra

@luki3507 Ty się tu nie wypowiadaj , dałem ci w celu zmiany wersji ty ją publikujesz :)

Ty to lepiej skończ bo pokazałeś na gg co potrafisz.

Po 2 to nie miejsce na takie rzeczy :)

Równiez się doigrasz.

Hoolsing
ty też raczej spin nie chcesz co nie 

Pisałeś to do mnie wtedy kiedy jakiś twój przydupas miał u mnie rangę i zbanował mojego tsa, ale po paru min twój również był.

A i skończ płakać.

@Klaas. Potrafie więcej :) Przekonasz się , ale racja to nie miejsce na takie rzeczy .

Czekam na te twoje więcej, twoje i kolegi Hoolsinga.

Narazie.

@Klaas. Co do "Kolegi" nawet go nie znam więc nie porównuj .

Proszę was o pisanie na temat (wypowiadanie się na temat serwera TS-PSG). @Klaas. , @OneMC , pisaliście, że nie jest to temat do takich rozmów dlaczego dalej je prowadziliście skoro już to zrozumieliście?

Dalsze takie konwersację proszę prowadzić w wiadomości prywatnej :)

Opublikowano

Pamiętaj że na PW również zgrywałeś bohatera pisząc że znajdziesz co po nie które osoby bo są tylko cwaniakami w internecie. A z tego co wiem to również jest karalne bo podchodzi to pod groźby. A jak miewają się sprawy zgłoszone na Policję przez Twoją osobę co do Twojego serwera ts-p***  jest już jakieś działanie z ich strony ?.  Bo z tego co mi wiadomo to niebawem Twoich kolegów będzie się tyczyła sprawa w sądzie założona przez pewną serwerownie.

Co do serwera PSG polecam.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHoolsing™ skoro masz takie dowody to je ukaż, a co do twojego ddosowanie możemy porozmawiać na ten temat.

Dla mnie nie jest to zabawne, gdyż na pewno nie mam zamiaru bić w twoją osobę gdyż jesteś dla mnie zwykłym lajkiem typowym no name, który próbuje się wybić na innych.

Ogólnie co do serwera polecam, ale z racji że jest kolega "OneMC" nie sądzę, że jest to w pełni dobry serwer.

Opublikowano

@Loser92 Dziękuje za opinie :)

@Klass.

Zastosujmy się do tego co napisał @KaaCeeQ i przestańmy zaśmiecać ten temat , Klass wypowiedziałeś się i nie przeciągajmy tych wypowiedzi dalej.

Ps. Dziś na serwer zostanie dodany bot pisany przez polskiego programistę ! 

Opublikowano

Nie polecam tego serwera, administracja rozdaje ip graczy, Miszczu, typowy gimbus jak ktoś sie jego słucha to od razu go awansuje...

PS. 

Ci co chcą bazę danych serwera ts-psg niech piszą na pw, z milą chęcią udostępnie :)

Opublikowano

Pogrążam się ? 

Na tym ss widać że ostatnia twoja opinia jest przez to że wyleciałeś , pewnie za chwile z edytujesz ten post . Niby dlaczego teraz nie polecasz a wtedy polecałeś ? :)

670761420456439920674.jpg

Ps. Ten temat nie jest do dyskutowania , chcesz pogadać to pw.

Opublikowano

Haha, wtedy jak rozmawiałem z tobą to wydawałeś sie w miare normalny to poleciłem tego ts3, potem kur** zaczęła sie twoja faworyzacja "krystian12" nic nie robił tylko ci pochlebiał a ty go wielbiłeś, podniecało cie to...  . Tak naprawde to tylko Filba jest ogarnięty, on jedyny ogarnięty i nie jest gimbusem, buziaczki :* 

@Edit

Kto chce Baze danych ts-psg zapraszam na pw :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...