Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sluchawki.

Demac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie wymienione to crap. Towar nie wart swojej ceny i przereklamowany.

Podaj budżet oraz informacje o swojej karcie graficznej.

Mile widziane czego oczekujesz od słuchawek.

Opublikowano

400 zl. Karta graf ? GTX 550 Ti. Oczekuje aby sie poprostu sprawdzaly, wiecie gdy gra sie w csa to trzeba bardzo polegac na sluchu. Nie musza byc one z mikrofonem , z tego co wiem to te bez mikrofonu sa "niby lepsze" gdyz jak jest mikrofon i sluchawki to to sie jakos tak dzieli ze troche skuchawki troche mikrofon , tak tylko slyszalem :) Byloby dobrze gdybym tajie sluchawki jakie polecicie znalazl bym w sklepie elgigant.dk , lecz nie jest to konieczne :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jejku, jestem dziś zmęczony i zakręcony. Miałem na myśli oczywiście kartę dzwiękową ;_;

Jeśli nie masz karty to: Creative Labs Aurvana Live; Superlux HMC 631, HD 681, HD 668B lub HD 681 EVO MKII + Karta dźwiękowa. Np.: Creative Audigy 2 ZS Gold | X-FI GAMER; ASUS XONAR DS | DX/D1; Audiotrak Prodigy HD2.

Jeśli masz jakaś kartę to (poza PC 330, te słuchawki wymagają dobrego źródła): Sennheiser PC 330; Pioneer SE-A1000; AKG K 121; Shure SRH 440;

Wszystko zależy od twoich preferencji. 

Opublikowano

Jejku, jestem dziś zmęczony i zakręcony. Miałem na myśli oczywiście kartę dzwiękową ;_;Jeśli nie masz karty to: Creative Labs Aurvana Live; Superlux HMC 631, HD 681, HD 668B lub HD 681 EVO MKII + Karta dźwiękowa. Np.: Creative Audigy 2 ZS Gold | X-FI GAMER; ASUS XONAR DS | DX/D1; Audiotrak Prodigy HD2.Jeśli masz jakaś kartę to (poza PC 330, te słuchawki wymagają dobrego źródła): Sennheiser PC 330; Pioneer SE-A1000; AKG K 121; Shure SRH 440;

Wszystko zależy od twoich preferencji.

. A co sadzisz o sennheiser pc 320 ? Mam akurat do nich dostep i czy wymagaja one karty dzwiekowej ? Tak z ciekawosci , jakie sa lepsze sluchawki wlasnie do fpsow ... 2.1 czy 7.1 ? . Jeszcze tak zobaczylem sobie . Co sadzisz o steel series siberia elite ? Tez gowno ? :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Lepiej dopłacić do PC 330. Większość słuchawek po prostu zagra lepiej z kartą, niektóre po prostu grają bez niej nie poprawnie. 330 poradzą sobie bez niej, aczkolwiek z kartą zagrały by lepiej.

Do fpsów najlepsze słuchawki to zwykłe stereo. Najlepiej audiofilskie, ale to zależy jak wymagający jesteś. Większości przeciętnych graczy wystarczają słuchawki do 100 zł, jeśli jesteś bardziej wymagający to proponuje najpierw zainwestować w kartę dźwiękową, a następnie dobrać słuchawki.

Steelseries Siberia Elite? Moim zdaniem ten sam problem co z Siberia V2 i innymi tego typu słuchawkami. Jak na to co sobą reprezentują kosztują co najmniej o połowę za dużo.
Nie miałem okazji mieć ich w swoich rękach, ale w cenie 640 zł można kupić naprawdę wypasione audiofilskie słuchawki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...