Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wifi przerywa w laptopie! (VAIO)

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dłuższego czasu mam irytujący problem w laptopie. Mianowicie po odwiedzeniu kilku stron (mam wrażenie, że po przekroczeniu jakiejśtam ilości transferu, jak oglądam youtube to następuje to szybciej) internet znika. Tj. jestem połączony z siecią. Wchodzę na jakąś stronę. Kółko ładowania młóci chwilę, po czym wyskakuje komunikat "strona jest niedostępna", następnie "brak połączenia z internetem". Dopiero w tym momencie na dole ukazuje się symbol wykrzyknika przy kreskach wifi i wywala komunikat że brak dostępu do internetu.

Jednak po restarcie wifi fizycznym przyciskiem wszystko działa... do czasu. Potem sytuacja się powtarza. Przeciętnie podczas jakichś 30 minut muszę tak robić pięć razy. Wkurza mnie to i boję się pracować na czymś, co może mi się nie zapisać przez brak neta.

Ktoś wie? Proszę na początek o proste sposoby, jak nie zadziałają zacznę szukać poważniejszej przyczyny... inne urządzenia działają w sieci wzorcowo :(

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...