Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dajlepsze tv 4k

DeGreZet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym sobie kupić telewizor obslugujący rozdzielczość 4k. Na Allegro(głównie OleOle) widzę sporo różnej maści sprzętów tego typu, a ich ceny oscylują w przedziale 2.5zł-5.5zł. Domyślam się, że cena w tym wypadku nie jest bez znaczenia, więc dlatego proszę o pomoc w wyborze.

Chodzi mi głównie o modele Smart TV abym mógł oglądać np. filmy na YouTube. Do tego wielkość oscylująca w okolicy 50 cali, ale nie szerszy niż 105cm. Mam możliwość manewru mebli, więc jak bedzie szerszy o jakieś 1.463cm to nic się nie stanie. Oprócz tego, zależy mi aby ramka dookoła ekranu była jak najmniejsza(najlepiej, żeby wogóle jej nie było. I dodatkowo, o ile istnieją takie modele(w co wątpię), jedno wejście AV czy jak sie to tam nazywa pod stare konsole. http://www.gearzap.com/media/catalog/product/n/i/nintendo-wii-rgb-av-scart-cable-2.jpg

Budżet - bez ograniczeń.

76561198044354237.png

Opublikowano

myśle że w tej cenie najlepszy LG 49UB820V,

cieniutki, dobra proporcja cena-jakość, masz smarta, 4k, nie wiem co wiecj potrzeba :P

i nie szukaj TV z wejściami na stare konsole itd. teraz są przejściówki ze wszystkiego na wszystko za małe pieniądze.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Dzięki, właśnie jest w Media Expercie i chyba się na niego zdecyduje.

Opinie na niemickiej stronce - ponad 16k na 4.5 gwiazdki, więc raczej się nie zawiode.

Zamykam.

76561198044354237.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...