Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dogry 0 kontaktu?

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, postanowiłem wymienić punkty na smocze łzy w margonem. Kiedy kliknąłem aby wymienić przyszedł mi sms, że jest podejrzenie o multikonto (mam tylko jedno z fb). Napisałem do nich na kontakt i od 4 dni nie ma odpowiedzi. Co robić?

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Mi też kod nie przyszedł, również napisałem - ale to było miesiąc temu. Najlepiej na pisz do @Juri., ale ten serwis powoli schodzi na psy. :)

//Down:

Bo nie dochodzi kod? Bo mimo, że mówił, że ma IP osiedlowe to nie może otrzymać kodu? Że kłamią, że zresetowali hasło a tego nie zrobili? To chyba przez to, ale to przecież nic. Poza tym coraz więcej osób się na to skarży. :)

Opublikowano

Support odpisuje w około 7 dni.  Jeśli miałeś 2 konto to po jego usunięciu nie będzie problemu.

Mi też kod nie przyszedł, również napisałem - ale to było miesiąc temu. Najlepiej na pisz do @Juri., ale ten serwis powoli schodzi na psy. :)

Schodzi na psy bo Ci kolegę wywalili :)?

Opublikowano

Support odpisuje w około 7 dni.  Jeśli miałeś 2 konto to po jego usunięciu nie będzie problemu.

Schodzi na psy bo Ci kolegę wywalili :)?

Oj schodzi, schodzi. 

Kontakt z supportem? Pisałem parę miesięcy temu. Odpowiedzi jak nie było tak nie ma. Ostatnio wymieniłem pkt na kod, który nie działał.

Zrezygnowałem z tego serwisu na dobre. Pozdrawiam.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Oj schodzi, schodzi. 

Kontakt z supportem? Pisałem parę miesięcy temu. Odpowiedzi jak nie było tak nie ma. Ostatnio wymieniłem pkt na kod, który nie działał.

Sprawdź w spam...? Odpisują na maila na którego się zarejestrowałeś. Jeśli wpisywałeś jako kod bonusowy, zamiast zrobić zgodnie z instrukcją, to nie działał.

Opublikowano

Oj schodzi, schodzi.

Support jest dobry, tylko trzeba wiedzieć, do kogo pisać. Np. w bfp4f jest osoba i do niej trafiaja newsy.
Opublikowano

Serwis jest marny, to i support taki będzie.

Prawda pamiętam jak z kumplami dobijaliśmy punkty.. w trójkę wbiliśmy tyle aby wymienić na RP.. i z całej trójki tylko ja dostałem.. Kumple dostali info o podejrzeniu muli ;O... 

Opublikowano

Sprawdź w spam...? Odpisują na maila na którego się zarejestrowałeś. Jeśli wpisywałeś jako kod bonusowy, zamiast zrobić zgodnie z instrukcją, to nie działał.

Za kogo ty mnie uważasz? Jak patrze na pocztę to każdą zakładkę sprawdzam. Wpisywałem normalnie.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

K***a co za ludzie serwis jest normalny sam najebałem trochę multi, ale i tak dostałem RP, bo jestem sprytny.

No, ale wy wszystko chcecie mieć w sekundę to tego są konsekwencje. Do tego teraz były święta i pewnie mają dużo wiadomości do odpisania.

Opublikowano

Cześć, postanowiłem wymienić punkty na smocze łzy w margonem. Kiedy kliknąłem aby wymienić przyszedł mi sms, że jest podejrzenie o multikonto (mam tylko jedno z fb). Napisałem do nich na kontakt i od 4 dni nie ma odpowiedzi. Co robić?

Serwis jest marny, to i support taki będzie.

wiecie co? :D 5 dni to jest mało... ja czekałem 3 tygodnie mimo że jestem moderatorem... 

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...