Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FlowGames - Nowy prywatny serwer SFGame / New Private server SFGame

zayebisty1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nadal jest do wypicia max 10 piwek

Wierzchowiec -50% kosztuje 100 grzybków, nie 25.

Trzeba zmniejszyć koszt itemków u handlarzy o jakieś 50%. Z misji mam 6k golda ze skarbcem 100% wiec musze zrobić 2 misje na nowy itemek, a gdy szybko się expi to nie ma za co podnieść stat.

Podnieść Staty-1 kliknięcie=5/10 stat a nie 1... to w końcu priv, w dodatku easy.

Na start 1000 grzybków, ale bez możliwości odebrania podziakowania za gre z forum. Gracz przez to traci czas, a podziekowanie za gre musi być uzasadnione grą na servie, jeśli ktoś chce odebrać podziekowanie znaczy że gra, więc po co to?;d

Za lochy dostajemy tylko 100 golda, 0 expa czy epików a nawet zwykłych przedmiotów.

Gdy klikam na arene mam do wyzwania gracza "Dyzio" z gildi o nazwie "gildia". Koleś ma 9999lv, w dodatku jesteśmy to my sami... ^^

Pancerz nie działa.

Zwiększyć golda za warte w stosunku do lvla, tak by opłacało się ją robić. 1lv-1100golda  2lv-1200golda 3lv-1300golda itd.+ dodać do tego skarbiec który nie działa na warte.

Dodać możliwość zdobycia grzybków z misji lub cogodzinne dodawanie np. +3 grzybków lub co 24h + 50 grzybków.

Nie działają odznaczenia za przygody, zdobytego golda, wygrane na arenie.

Jak coś jeszcze znajde to napisze:)

Przy nadchodzącej aktualizacji będzie wszystko poprawione.

Co do wierzchowców:

Świnia kosztuje 25, wilk 50, raptor 75 smokogryf 100.

500 grzybków można odebrać na forum - 4umgames.tk

Po aktualizacji na konta co 24 godziny będą wpadać 50 grzybków

Ceny w sklepach zostaną zredukowane do 5000 a za misje zgarniać będziemy 10000

Staty będziemy podnosić po 5 jednym kliknięciem.

11463326284001513286.jpg

Opublikowano

Przy nadchodzącej aktualizacji będzie wszystko poprawione.

Co do wierzchowców:

Świnia kosztuje 25, wilk 50, raptor 75 smokogryf 100.

500 grzybków można odebrać na forum - 4umgames.tk

Po aktualizacji na konta co 24 godziny będą wpadać 50 grzybków

Ceny w sklepach zostaną zredukowane do 5000 a za misje zgarniać będziemy 10000

Staty będziemy podnosić po 5 jednym kliknięciem.

Tylko nie podałeś terminu aktualizacji, co jest tu najważniejsze. + resetnij każdemu lochy, bo ludzie porobili a nic z nich nie mieli.

Opublikowano

Tylko nie podałeś terminu aktualizacji, co jest tu najważniejsze. + resetnij każdemu lochy, bo ludzie porobili a nic z nich nie mieli.

W sobote do 18 powinna być, może nawet wcześniej. Z lochów będziemy dostawać tylko złoto, ponieważ i tak są wszystkie otwarte i nie są aż takie trudne. Jeszcze dzisiaj na forum podam konkretną date aktualizacji i co będzie poprawione.

11463326284001513286.jpg

Opublikowano

Serwer nie podoba mi się weź może go przerób na hard i żeby dawało grzyby po każdej misji np. po 5 i exp i gold niech będzie jak na normalu. Takie serwery mają wzięcie

Opublikowano

Serwer nie podoba mi się weź może go przerób na hard i żeby dawało grzyby po każdej misji np. po 5 i exp i gold niech będzie jak na normalu. Takie serwery mają wzięcie

Przerobię go na jeszcze łatwiejszy niż jest, czyli: Za lochy i karczme dostajemy po 10000 złota, itemy kosztują 800, poprawię bugi z lochami, ponieważ można jeden robić w nieskończoność, poprawię arenę, ponieważ można walczyć z "Dyziem", którego tak naprawdę na serwerze nigdy nie było. Serwer ma wiele bugów, ale uporam się znimi. 

Jeszcze taka informacja - do jutra powinien powstać nowy, zdecydowanie lepszy serwer easy. Na serwerze będzie wiele nowości, będzie wieża i wiele, wiele więcej.

O więcej informacji można pytać na forum - http://4umgames.tk

11463326284001513286.jpg

Opublikowano

Przerobię go na jeszcze łatwiejszy niż jest, czyli: Za lochy i karczme dostajemy po 10000 złota, itemy kosztują 800, poprawię bugi z lochami, ponieważ można jeden robić w nieskończoność, poprawię arenę, ponieważ można walczyć z "Dyziem", którego tak naprawdę na serwerze nigdy nie było. Serwer ma wiele bugów, ale uporam się znimi. 

Jeszcze taka informacja - do jutra powinien powstać nowy, zdecydowanie lepszy serwer easy. Na serwerze będzie wiele nowości, będzie wieża i wiele, wiele więcej.

O więcej informacji można pytać na forum - http://4umgames.tk

Podaj link to tematu z tym servem, bo nie moge znaleść... Nie ma żadnych tematów w dziale sfgame...  Poszukaj kogoś kto zrobi forum servera. Co to za serv easy ma ruszyc? Też Twój czy kogoś innego?

Opublikowano

Podaj link to tematu z tym servem, bo nie moge znaleść... Nie ma żadnych tematów w dziale sfgame...  Poszukaj kogoś kto zrobi forum servera. Co to za serv easy ma ruszyc? Też Twój czy kogoś innego?

Po co ktoś ma mi robić forum, skoro mam własne? Forum nie jest tylko pod serwer, jest ono ogólnie o grach online, coś w stylu MPC.

Masz działy "Serwery 4umGames.tk", tam znajdują się trzy serwery, FlowGames jest na samej górze, nie wiem co tu do szukania.

Serwer będzie dziś w nocy, robię go ja, nie ktoś inny.

11463326284001513286.jpg

Opublikowano

1. Wierzchowiec nie działa, gryf kosztuje 100 grzybów 

2. 10 piw do wypicia to za mało

3. Dodaj epiki, najlepiej tylko do lochów :) 

4. Pancerz też nie działa 

5. Serwer się nudzi wolny exp i jeszcze ten słaby ekwipunek 

6. Ludziom nie chce się grać w klasycznego shakesa 

9YbAX2Z.png

Opublikowano

1. Wierzchowiec nie działa, gryf kosztuje 100 grzybów 

2. 10 piw do wypicia to za mało

3. Dodaj epiki, najlepiej tylko do lochów :)

4. Pancerz też nie działa 

5. Serwer się nudzi wolny exp i jeszcze ten słaby ekwipunek 

6. Ludziom nie chce się grać w klasycznego shakesa 

Jestem w trakcie robienia nowego serwera. Dzisiaj pojawi się prezentacja na MPC - serwer epicki, nie klasyk.

Na FlowGames pozmieniam parę rzeczy i może jeszcze serwer stanie na nogi.

11463326284001513286.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na serwerze masakryczna ilość bugów podstawowych, nie polecam !

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...