Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otóż mam dziwną sytuację mam 33 lvl eq+8/9 lecz tam mi exp bot nie działa metin2client.bin przestał działac ( jest to s11 arkantes czy jakos tak) a na s12 Monolit smiga bez problemu ( mam tam 2 lvl ) moze ktos pomoc aby działalo na s 11 ?? za pomoc dam +

graffitistreet127694143.gif

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Niestety ten bot nie działa na 11 i 8 świecie - jest to napisane w "[Tut] Jak uruchomić EasyMetin2 mimo błędów! " (masz w podpisie). Próbowałem rozkminić dlaczego jednak do niczego nie doszedłem. O dziwo niemcom na s 13 działa...

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

O chryste :D Kiedyś napisałem tut jak sie wzbogacic i szybko exp natrzaskać. Troszkę napewno będzie Ci pomocny. Poszukaj: [Tut] MultiExp - jest przypięty w dziale metin2.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Siemka otóż mam dziwną sytuację mam 33 lvl eq+8/9 lecz tam mi exp bot nie działa metin2client.bin przestał działac ( jest to s11 arkantes czy jakos tak) a na s12 Monolit smiga bez problemu ( mam tam 2 lvl ) moze ktos pomoc aby działalo na s 11 ?? za pomoc dam +

Po co piszesz że masz eq +9? Chcesz się pochwalić czy co? Jak tak to nie tutaj <_<

Jakim cudem może działać na jednym serwerze a na drugim nie? Co się dzieje? Pot nie bije? <_<

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...