Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak uniknąć bana?

daraniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdzieś wyczytałem, że na PL'u pojawił się system automatycznego banowania graczy używających programów zewnętrznych. Może mi ktoś wyjaśnić jak się przed tym ustrzec?

Opublikowano

Przykładowo FB/Exp bot - 1.5h bocenia, 30 minut wyłączone hacki i tak w kółko.

Jak tylko logi nie wykryją to powinno być ok, gorzej jak wykryją/GM Cię spotka. :P

Opublikowano

Wystarczy , że zaczniesz używać bota to już może ban polecieć nie jest powiedziane czy za 5 minut czy 5 dni. Z automatu możesz dostać w kilka minut jak system coś wykryje.

Opublikowano

Sądzę że działa to w taki sposób, wykrywając nadmiernią szybkość ataku, przenikanie przez tektury/ obszary zablokowane, monotoniczność czyli nie zmienianie pozycji atakując czy coś w tym stylu.

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

Włącz sobie expa bota, niech pochodzi max godzine zrób przerwe. I tak w kółko plus nie używaj hacków. A szansa bana drastycznie zmaleje. Zapamiętaj gdy używasz mądrze bota szansa na bana drastycznie maleje.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Dziwne, gdyż osobiscie ja bociłam od 1 lvl do 55 i nikt mnie nie złapal :P szybkosc ataku, szybkosc ruchu, pelerynki, NOK, wallhack :). Uzywaj hacków z rozwagą, podbiegając pod metina poczekaj chwile, gdyż twoja postac może realnie podbiec pozniej niż jest to widoczne na twoim ekranie (sprawdzałam :D ). Gdy zauważysz jakiegos osobnika to nie uzywaj pelerynek. Powinienes pamietac o takich bibelotach. Powodzonka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...