Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dogry

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam mały problem na serwisie d***y. Może ktoś będzie w stanie udzielić mi odpowiedzi :-) zarejestrowałam wczoraj konto na ''firmowych danych'' chcąc zobaczyć, czy to coś dla mnie. Portal mi sie spodobał, chciałam usunąć konto i zarejestrować nowe na prywatnych danych, jednak nie było takiej możliwości. Toteż olałam to, zarejestrowałam nowe konto i ku mojemu zdziwieniu nie mam połowy opcji. Wcześniej przy prawie każdej grze miałam button ''zdobyj odznakę'', czy też informacje o pkt, które można otrzymać za wykonywanie zadań. Teraz tego nie mam, a przy grach widnieje tylko button ''zagraj i tyle.

Proszę o jakąś porade.

Opublikowano

wyczyść ciasteczka, całą pamięć podręczna przeglądarki i załóż nowe konto jeszcze raz, albo najlepiej jak masz możliwość to z innego komputera/laptopa/smartphona.

Zrobiłam to. Drugie konto zakładałam na tablecie. Ciężko będzie założyć kolejne konto bo mam tylko jeden nr telefonu, a nie da sie usunąć nr z profilu, czy samego konta. Dlatego zależy mi na tym, by sprawe rozwiązać bez takich czynności.

Edit: pisałam w tej sprawie do supportu, ale tam jakoś nie kwapią się na odpiwiedz. A może po prostu wyłaczyliu nagle te punkty i rangi? Ma ktoś tam konto i może to w razie czego potwierdzić?

Opublikowano

Zrobiłam to. Drugie konto zakładałam na tablecie. Ciężko będzie założyć kolejne konto bo mam tylko jeden nr telefonu, a nie da sie usunąć nr z profilu, czy samego konta. Dlatego zależy mi na tym, by sprawe rozwiązać bez takich czynności.

Edit: pisałam w tej sprawie do supportu, ale tam jakoś nie kwapią się na odpiwiedz. A może po prostu wyłaczyliu nagle te punkty i rangi? Ma ktoś tam konto i może to w razie czego potwierdzić?

SUpport odpisuje w przeciągu 7 dni.

Pisz do juriego 

Opublikowano

SUpport odpisuje w przeciągu 7 dni.

Pisz do juriego

Hehe, napisałam do niego zanim zobaczyłam ten post :-) problem leżał w dwóch kontach na tym samym ip.

Temat rozwiązany, dziękuje za chęć pomocy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...